Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžyje visiškai girtas „Audi“ vairuotojas apdaužė du automobilius ir pametė ratą

Pirmadienį Panevėžyje avariją sukėlė girtas vairuotojas. Dvi transporto priemones apgadinusį pažeidėją sulaikė pilietiški panevėžiečiai.
Avarija Panevėžyje
Avarija Panevėžyje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Incidentas įvyko S.Kerbedžio gatvėje. Ja važiavęs „Audi A4“ vairuotojas kliudė greta automobilių serviso stovėjusį „Audi 100“, tačiau po susidūrimo nesustojo.

Per pirmąjį susidūrimą buvo pažeistas priekinis „Audi A4“ ratas, kuris už kelių dešimčių metrų apskritai nulūžo. Tačiau ir tai nesustabdė vairuotojo – visais ratais varomas „Audi“ toliau važiavo trimis ratais.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje

Nuvažiavęs maždaug šimtą metrų „Audi A4“ vairuotojas trenkėsi į dar vieną automobilį – kliudė gatvėje stovėjusį „Seat Ibiza“. Šiam automobiliui jis nubraukė visą šoną.

Po antrojo susidūrimo „Audi“ vairuotojas toliau jau nebevažiavo. Jį sulaikė greta avarijos vietos esančio automobilių serviso darbuotojai. Pažeidėjas buvo perduotas atvykusiems policijos pareigūnams.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje

Alkoholio matuokliu „Audi“ vairuotojui buvo nustatytas sunkus, net 3,33 promilės girtumas. Tačiau 1980-aisiais metais gimęs panevėžietis neigė vairavęs automobilį. Jis tvirtino, kad vairavo jo draugas, kuris po avarijos pabėgo.

Tačiau tokia vairuotojo versija – tik beviltiška gynybos pozicija. Jį važiuojantį jau nulaužtu ratu ir iškart po avarijos lipantį iš automobilio matė net keletas liudininkų.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje

Girtas vairuotojas buvo sulaikytas ir išvežtas į ligoninę kraujo tyrimui atlikti. Pažeidėjui bus iškelta baudžiamoji byla, teks stoti prieš teismą.

Iš panevėžiečio bus atimtas vairuotojo pažymėjimas, teks atlyginti padarytą žalą. Taip pat gali būti konfiskuotas ir vieno rato netekęs „Audi“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius