Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiauliuose vagis pardavė svetimą BMW, tačiau įkliuvo pasiimdamas pinigus

Svetimą automobilį utilizuoti pardavęs vaikinas Šiaulių apskrities policijos Šiaulių miesto ir rajono komisariato pareigūnams įkliuvo, atėjęs į lengvuosius automobilius superkančią įmonę pasiimti pinigų.
„Driftlando“ tvarkymas
BMW / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Automobilio savininkas apie tai, kad jo BMW parduotas, sužinojo birželio 17 d., atvykęs į Šiaulių r., Dvarlaukio k., esančią savo sodybą.

Čia jis atvyko, išvakarėse sužinojęs, kad jam priklausanti, sodyba, kurioje šiuo metu negyvenama, apvogta. 27 metų vyras rado išlaužtas sandėliuko duris.

Pasigedo dviejų automobilio akumuliatorių, kampinio šlifuoklio, 20 litrų benzino, 11 litrų tepalo, keturių automobilio BMW ratų apdailos gaubtų, automobilio raktelių bei dokumentų. Laimei, transporto priemonė tebestovėjo vietoje.

Šeimininkui apžiūrint sodybą, į kiemą įriedėjo vilkikas, kurio vairuotojas labai nustebino nukentėjusįjį, pranešdamas, jog atvyko pagal užsakymą išvežti BMW. Jis turėjo šio automobilio raktelius ir dokumentus.

Savininkas atvykėlį patikino, kad automobilio jis niekam nepardavė ir jo išvežimo paslaugos neužsakė.

Už automobilį dalis pinigų jam buvo sumokėta, likusi suma pažadėta sumokėti po automobilio paėmimo. 

Pasirodo, kad sodybą apvogęs ir automobilio raktelius bei dokumentus pasisavinęs vagišius sudarė BMW pardavimo sandorį įmone, užsiimančia lengvųjų automobilių supirkimu ardymui ir utilizavimui.

Už automobilį dalis pinigų jam buvo sumokėta, likusi suma pažadėta sumokėti po automobilio paėmimo. Pirkėjams buvo nurodytas vieta, iš kurios jie automobilį turi pasiimti.

Šią vagystę tyrę policijos pareigūnai nutarė vagišių įvilioti į spąstus. Jis buvo sulaikytas, kai, nieko neįtardamas, atėjo į lengvuosius automobilius superkančią įmonę pasiimti likusios pinigų dalies.

Čia jį pasitiko policijos pareigūnai. Vietoje pinigų ilgapirštis sulaukė policijos antrankių. 25 metų nuolatinės gyvenamosios vietos neturintis vaikinas buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius