Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Parduotuvę apiplėšusiam neblaiviam ginkluotam jonaviškiui gresia 7 metai kalėjmo

Lapkričio 13 d. 18 val. Jonavos rajono policijos komisariate buvo gautas pranešimas apie ginkluotą plėšimą maisto prekių parduotuvėje Geležinkelio g. Jonavoje. Viešosios policijos skyriaus Patrulių būrio pareigūnai, atvykę į įvykio vietą, panaudoję kovinių imtynių veiksmus sulaikė peiliu ginkluotą įtariamąjį – anksčiau teistą 20 m. jonaviškį.
Peilis
Peilis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pas jį buvo rastas ir paimtas peilis bei iš parduotuvės kasos pagrobti pinigai – 1 660 litai. Įtariamasis buvo pristatytas į policijos komisariatą, jam nustatytas 1,4 promilės girtumas. Jam paskirta kardomoji priemonė – suėmimas 1 mėnesiui. Jaunuoliui gresia baudžiamoji atsakomybė.

Taip pat ikiteisminio tyrimo metu šiam asmeniui pateikti kaltinimai dėl civilinėje apyvartoje draudžiamo ginklo – peilio su iššokančia geležte įsigijimo ir laikymo.

2011 m. lapkričio 23 d. prokuroras kreipėsi į Jonavos rajono apylinkės teismą pareiškimu dėl baudžiamosios bylos nagrinėjimo pagreitinto proceso tvarka. Tą pačią dieną įvyko teismo posėdis, nuosprendis numatomas skelbti 2011 m. gruodžio 7 d. Už šį nusikaltimą numatyta bausmė – laisvės atėmimas iki septynerių metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius