Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pareigūnai aiškinasi, kas pyktį išliejo pačiame Kauno centre

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato kriminalinės policijos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl kurstymo prieš bet kokios tautos, rasės, etninę, religinę ar kitokią žmonių grupę, kuomet praėjusių metų gruodžio 29 d. Kaune, K.Donelaičio g., asmenys aplaistė socialinio centro duris ir sienas bei iš netoliese esančios maitinimo įstaigos nuėmė pakabintą vėliavą ir ją išniekino.
Nuotrauka
Nuotrauka / Kauno VPK

Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo vyrus, galinčius turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šiuos vyrus, žinančius jų buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno apskr. VPK kriminalinės policijos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnus telefonu 8 700 606 99 arba 112, arba el. paštu ieva.ciuprinskaite@policija.lt.

Kauno apskr. VPK kriminalinės policijos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 170 str. 1 d. Už tai gresia bauda arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki vienerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 1-ojo skyriaus prokurorai.

Kauno VPK/Nuotrauka
Kauno VPK/Nuotrauka
Kauno VPK/Nuotrauka
Kauno VPK/Nuotrauka
Kauno VPK/Nuotrauka
Kauno VPK/Nuotrauka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius