Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pareigūnai aptiko plastikinių talpų su naftos produktais

Vakar 13.30 val. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio Nemenčinės policijos nuovados pareigūnai aptiko plastikinių talpų su naftos produktais.
Aptikti nelegalūs degalai
Aptikti nelegalūs degalai / VPK nuotr.
Temos: 3 Prekyba Degalai Nafta

Pareigūnai J. B., gimusios 1958 m., ūkiniame pastate Sužionių sen., Veriškių k., surado ir paėmė 10  plastikinių bakelių, kuriuose buvo apie 300 l naftos produktų, ir 3 l talpos plastikinį butelį su skaidriu skysčiu, skleidžiančiu naminės degtinės kvapą.

2011 m. lapkričio mėn. pareigūnai J. B. pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto namų gamybos stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto, denatūruoto ar techninio etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 201 str. 1 d.).

Penkiasdešimt trejų metų moteris patraukta administracinėn atsakomybėn. Už biokuro, naftos produktų gabenimo ir laikymo taisyklių pažeidimą (Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 1712 str. 1 d.) numatoma bauda nuo vieno tūkstančio iki dvidešimties tūkstančių litų. O už naminės degtinės, brogos arba kitų namų gamybos stiprių alkoholinių  gėrimų gaminimą, įgijimą, laikymą, gabenimą ar realizavimą (Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 177 str. 1 d.)  – bauda nuo trijų šimtų iki vieno tūkstančio penkių šimtų litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius