Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pareigūnai baigė tyrimą dėl Telšiuose nužudytos ir į kibirą išmestos mergaitės

Šiaulių apygardos prokuratūros prokurorai teismui perdavė baudžiamąją bylą, kurioje Telšių rajono gyventoja kaltinama kūdikio nužudymu.
Kūdikis
Kūdikis / Kaunas.lt nuotr.

Šiaulių apygardos prokuratūros specializuoto skyriaus prokuroro M. Foko teigimu, didelį regiono visuomenės susidomėjimą sukėlęs įvykis buvo itin greitai ištirtas ikiteisminį tyrimą atlikusių Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnų operatyvaus darbo dėka.

Pernai balandį įtariamoji A. S. lauko tualete Kelmės rajone pagimdė moteriškos lyties naujagimį ir jį uždusinusi įmetė į ten buvusį kibirą su išmatomis.  

Ikiteisminio tyrimo duomenimis, pernai balandį įtariamoji A. S. lauko tualete Kelmės rajone pagimdė moteriškos lyties naujagimį ir jį uždusinusi įmetė į ten buvusį kibirą su išmatomis. Pareigūnai išsiaiškino, kad nėštumą ir gimdymą įtariamoji slėpė. Apie tai nieko nežinojo nei šeimos nariai, nei įtariamosios draugas.
 
Apie naujagimio nužudymą Telšių greitosios pagalbos medikams buvo pranešta, tik po to, kai apie įvykį sužinojusi A. S. motina ją ir kūdikio kūną parsivežė į savo namus Telšių rajone.

Į iškvietimą atvykę greitosios medicinos pagalbos darbuotojai rado gimdyvę ir namuose buvusį naujagimio kūnelį, kurio mirties priežastis, kaip paaiškėjo kitą dieną gavus žodinę specialisto išvadą, buvo smurtinė.
 
Už labai sunkaus nusikaltimo padarymą – mažamečio bejėgiškos būklės savo šeimos nario nužudymą – baudžiamasis įstatymas numato laisvės atėmimo bausmę nuo aštuonerių iki dvidešimties metų arba griežčiausią galimą bausmę – laisvės atėmimą iki gyvos galvos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius