Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pareigūnai kyšiams nepasidavė

Praėjusį savaitgalį Klaipėdos apskrityje užregistruoti 3 kyšių davimo atvejai. Dėl jų pradėti ikiteisminiai tyrimai.
Pinigai
Pinigai / 15min.lt nuotr.

Penktadienį po pietų uostamiestyje Taikos prospekte policijos patruliai pastebėjo eismo įvykį, kurio metu automobilis „Honda“ atsitrenkė į kitos mašinos galinę dalį. Apžiūrint avarijos vietą, pareigūnams kilo įtarimas, kad avarijos kaltininkas Taikos prospekto gyventojas S.K. (gim. 1972 m.) yra neblaivus, nes elgėsi labai įtartinai – svirduliavo, kalbėjo nerišliai, nuo jo sklido alkoholio kvapas.

Vairuotojas buvo įsodintas į tarnybinį policijos automobilį, jam pasiūlyta pasitikrinti blaivumą. Bet vyriškis atsisakė tai padaryti ir, siekdamas išvengti administracinės atsakomybės, Patrulių rinktinės pareigūnams pasiūlė kyšį – 400 litų.

Tačiau patruliai pinigais nesusigundė ir vyriškį nuvežė į komisariatą. Vairuotojas apklaustas, jam nustatytas sunkus girtumas.

Penktadienį vakare pietinėje Klaipėdos dalyje patruliai pastebėjo ir sustabdė pavojingai dviratį vairavusį Debreceno gatvės gyventoją Ž.S. (gim. 1969 m.).

Paaiškėjo, kad vyriškis yra sunkiai apgirtęs. Norėdamas išvengti baudos už kelių eismo taisyklių pažeidimą, į tarnybinį policijos automobilį įsodintas dviratininkas pareigūnams davė 30 litų.

Patrulių rinktinės pareigūnai pinigų atsisakė ir vyriškį nuvežė į komisariatą.

Šeštadienį Šilutėje Geležinkelio gatvėje labai sunkiai apgirtęs sustabdyto automobilio „VW Sharan“ vairuotojas šilutiškis Tilžės gatvės gyventojas D.N. (gim. 1975 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės, policijos patruliams pasiūlė 150 eurų.

Šilutės RPK pareigūnai vyriškį įspėjo dėl už tai gresiančios baudžiamosios atsakomybės, tačiau vairuotojas atkakliai bruko pinigus. Šilutiškį ir jo eurus patruliai nuvežė į komisariatą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius