-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pareigūnams kaltinimai smurtu

Savaitgalį policijos pareigūnų tramdyti girti asmenys rado būdą atkeršyti. Vienas po kito pasipylė pranešimai apie pareigūnų smurtą sulaikytųjų atžvilgiu.
Policija
Policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Klaipėdoje konfliktas kilo viešbučio patalpose. Neblaivus asmuo stengėsi išdaužti ten esančios firmos lango stiklus. 36 metų vyras buvo atvestas į komisariatą, čia norėta patikrinti jo blaivumą. Vyriškis atsisakė to daryti, todėl buvo pristatytas į ligoninę. Joje minėtam asmeniui nustatytas sunkus girtumo laipsnis. Po patikrinimo vyriškis grąžintas į Klaipėdos miesto 1 policijos komisariato patalpas.

Praėjus kelioms valandoms policijos komisariate 36 metų sulaikytasis pradėjo skųstis skausmais, todėl buvo pristatytas į ligoninę, tačiau medikų pagalbos atsisakė ir pasišalino.

Po beveik dviejų valandų klajonių vyras kreipėsi į Klaipėdos miesto ligoninę. Medikams paaiškinta, kad areštinėje jį sumušė policijos pareigūnai. Vyriškis dėl galvos, veido ir kairės plaštakos sumušimų gydomas ambulatoriškai.

Antras įvykis užregistruotas Širvintose. Netoli Širvintų rajono policijos komisariato sulaikytas neblaivus (2,50 prom. alkoholio) 36 metų vyras. Išblaivinti jis buvo atvestas į Širvintų rajono policijos komisariatą. Sulaikytasis elgėsi agresyviai, todėl panaudotos surišimo priemonės bei antrankiai. Vos paleistas iš areštinės vyriškis kreipėsi į ligoninės darbuotojus. Pastariesiems paaiškinta, kad vyriškis buvo sumuštas policijos pareigūnų. Nukentėjusysis dėl galvos ir krūtinės sumušimų gydomas ambulatoriškai.

Netruko savaitgalį ir besipriešinančiųjų pareigūnams. Sudargo kaime (Šakių r.) pasienio pareigūnai sulaikė automobilį „VW Passat“, kurį vairavo neblaivus (1,35 prom. alkoholio) 29 metų vyras.

Sulaikytasis priešinosi pasienio darbuotojams.

Į įvykio vietą atvykus Šakių rajono policijos komisariato pareigūnams, vairuotojas neatlyžo. Pasodintas į tarnybinį automobilį „VW Golf“ vyriškis koja išdaužė galinių durelių lango stiklą bei sulankstė dureles. Sulaikytasis dėl epilepsinės būklės, veido nubrozdinimo ir sumušimo stebėti paguldytas į ligoninę.

Naktį į sekmadienį apie 4 val. ryto Kaune du jaunuoliai sumušė 30 metų vyrą. Suplėšė šio drabužius, sudaužė laikrodį. Padarytas materialinis nuostolis – 1280 litų. Nukentėjusysis dėl kūno sumušimo gydomas ambulatoriškai.

Neblaivūs įtariamieji – 18–mečiai K.N. (1,87 prom. alkoholio) ir V.O. (vyr. g. 1991 m.) (1,65 prom. alkoholio) pasipriešino policijos pareigūnams, kai šie norėjo juos sulaikyti. Vienas spyrė tarnybos metu uniformuotam patruliui S.K. į koją. Pareigūnas dėl kojos sumušimo gydomas ambulatoriškai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius