Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pareigūnų dėmesį patraukė kaimynui per tvorą butelį perdavusi moteris

Pareigūnai pastebėjo moterį, kuri per tvorą kaimynui padavė butelį. Policininkai nutarė apžiūrėti ir jos namus. Ten buvo rasta butelių, skleidžiančių spirito kvapą.
Naminės degtinės fabrikėlis
Iliustracinė nuotrauka: naminukė / Šiaulių r. policijos nuotr.

Trečiadienį apie 13.30 val. Vilniaus rajono policijos komisariato Maišiagalos policijos nuovados pareigūnams, važiuojantiems per Maišiagalos seniūniją, Kiemelių kaimą, pro akis nepraslydo gerai jiems žinoma T.B. – pastaroji vienam kaimo gyventojui per tvorą padavė butelį su skaidriu skysčiu.

Pareigūnai nusprendė apsilankyti šios moters namuose. T.B., pamačiusi policijos pareigūnus, pasimetė ir dėl šio pareigūnų užfiksuoto įvykio nieko paaiškinti negalėjo.

Vilniaus apskrities VPK praneša, kad pareigūnai pastebėjo panašių tuščių butelių, nuo kurių sklido stiprus skiesto spirito kvapas. 

Už nedenatūruoto etilo alkoholio, denatūruoto etilo alkoholio ir jų skiedinių (mišinių) gaminimą, laikymą, gabenimą, pardavimą ar kitokį realizavimą neturint leidimo ne kartą baustai moteriai ir „pirkėjui“ gresia bauda nuo 500 litų iki 2 tūkst. litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius