-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Parketo pjuvenas krosnyje deginusiam vyrui ugnies pliūpsnis subjaurojo veidą

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD) apibendrino praėjusios, lapkričio 8-osios paros karščiausius įvykius.
Greitoji pagalba
Greitoji pagalba / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Per praėjusią parą šalies ugniagesiai užgesino 26 gaisrus bei atliko 15 kitų gelbėjimo darbų. Gaisrų metu vienas žmogus buvo traumuotas, pažymima trečiadienį PAGD atstovų paviešintame pranešime.

Apie 15 val. 45 min. gaisras kilo Raseinių rajone, Slabados kaime esančiame ūkiniame pastate. Gaisrą iki ugniagesių atvykimo užgesino patys gyventojai, tačiau krosnyje deginęs parketo pjuvenas vyras, įvykus ugnies pliūpsniui, apdegė veidą ir buvo išvežtas į ligoninę.

Vakar ryte apie 8 val. 50 min. Kauno rajone, Ringaudų kaime, Pievų gatvėje, užsiliepsnojo mikroautobusas „Volkswagen Caravelle“. Atskubėjus ugniagesiams, mašina jau skendėjo liepsnose, tad jos išgelbėti nepavyko. Automobilis sudegė nepataisomai.

Apie 9 val. 20 min. Ignalinoje, Liaudies gatvėje, prie garažų kooperatyvų „Vairas“, užsidegė mikroautobusas „Opel Vivaro“. Per gaisrą išdegė mašinos variklio skyrius. Šių gaisrų aplinkybės tiriamos.

Apie 11 val. 45 min. Radviliškio rajone, Skėmių kaime, Alyvų gatvėje esančiame garaže, užsidegė automobilis „Audi 80“. Gaisro metu apdegė automobilio variklio skyrius ir salonas, garaže buvę namų apyvokos daiktai. Gaisras įsiplieskė dėl automobilio dujų įrangos gedimų.

Apie 13 val. 25 min. Alytuje, Varėnos ir A.Baranausko gatvių sankryžoje, užsiliepsnojo automobilis ZIL-130. Per gaisrą apdegė variklio skyriaus detalės ir jo dangtis, o gaisras kilo dėl gedimų elektros instaliacijoje.

Dar vienas automobilis apie 20 val. užsiliepsnojo Kaune, Baltų prospekte. Gaisro metu išdegė automobilio „Range Rover“ salonas, išdužo stiklai. Manoma, kad mašina buvo padegta. Įvykis tiriamas.

Apie 11 val. 10 min. gaisras kilo Klaipėdos rajone, Vyskupiškių kaime esančiame gyvenamajame name. Atskubėjus ugniagesiams, medinis pastatas jau skendėjo liepsnose. Per gaisrą supleškėjo namo stogas, išdegė vidus. Gaisro aplinkybės tiriamos.

Apie 19 val. 25 min. gyvenamasis namas užsiliepsnojo ir Trakų rajone, Bagdononių kaime. Gaisro metu sudegė pastato stogas ir perdengimas, išdegė ir buvo išardyta dalis namo sienų.

Dar vienas gyvenamasis namas apie 21 val. 50 min. užsidegė Šalčininkų rajone, Šadžiūnų kaime. Per gaisrą apdegė pastato sienos, sugadintas viduje buvęs turtas. Šių gaisrų aplinkybės dar aiškinamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius