Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pas dvigubai vyresnį kaunietį apsigyvenusi striptizo šokėja gelbėdamasi iššoko pro langą

Kai 2019 m. susipažino su dvigubai už ją vyresniu kauniečiu Mindaugu M., striptizo klube tuomet šokusiai E.M. tebuvo 18 metų. Po kelionės į Turkiją kartu apsigyvenusios poros namuose netrūko alkoholio, barnių bei smurto, kol vieną dieną prieš merginą sugyventinis užsimojo peiliu. E.M. teko šokti pro langą, lūžo slankstelis. Byla atsidūrė teisme, o 2021 m. gruodžio 30 d. joje padėtas taškas.
Striptizo šokėja
Striptizo šokėja/ Asociatyvi nuotr. / 123RF.com nuotr.

44-erių metų išsituokęs Mindaugas M. teisme buvo kaltinamas tuo, kad 2019 metų spalio 9 dieną apie 17.30 valandą namo antrame aukšte esančiame miegamajame, priėjęs prie savo sugyventinės E.A. (pernai gruodį sukako 21-eri metai), viena ranka sugriebė jai už kairės rankos dilbio ir parvertė ant lovos. Tuomet užgulė ją visu savo kūnu ir suėmęs viena ranka už kaklo, kita ranka užspaudęs burną, ją smaugė.

Kai E.A. pavyko ištrūkti iš 120 kg sveriančio sugyventinio tvirtų gniaužtų, Mindaugas M., rankoje demonstratyviai laikydamas peilį, ėmė jai grasinti – tikino nužudysiąs. Mylimajam užsimojus peiliu, nukentėjusioji, manydama, kad grasinimas gali būti įvykdytas, iššoko pro langą ir nukrito ant trinkelių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius