Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pas giminaičius Skuodo rajone paviešėti atvykęs klaipėdietis atsidūrė areštinėje

Skuodo rajono policija praneša sučiupusi savaitgalį solidaus amžiaus Šauklių kaimo gyventoją apiplėšti bandžiusį vyrą. Nusikaltimą Klaipėdoje gyvenantis 25-erių įtariamasis įvykdė viešėdamas pas giminaičius.
Už grotų
Už grotų / 123rf.com nuotr.

68-erių sulaukusi Šauklių kaimo gyventoja praėjusį savaitgalį prisimena su siaubu. Moteris naktį pabudo nuo smūgio į veidą.  Į namus įkiūtinęs atėjūnas sumušė moterį ir laikė prispaudęs prie lovos. Tačiau namų šeimininkei pavyko ištrūkti iš užpuoliko rankų ir nubėgti pagalbos pas kaimynus. Šie iškvietė policiją. Į nusikaltimo vietą atvykę pareigūnai užpuoliko jau nerado, tik išsiaiškino, kad į svetimus namus jis pateko  išėmęs rūsio langą ir išlaužęs apsaugos grotas.

Pareigūnai nedelsiant pradėjo įtariamojo paiešką. Ji truko 2 paras. Galiausiai policija sučiupo 25-erių klaipėdietį, viešintį pas savo giminaičius. Vyras uždarytas į areštinę. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius