Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pas moterį į automobilį „Mercedes Benz“ Vilniuje įsibrovę plėšikai: „Sėdėk tyliai!“

Vilniaus policija sulaikė kelis vyriškius, įtariamus automobilio pagrobimu.
Antrankiai
Antrankiai / „Photos.com“ nuotr.

Kaip rašoma Vilniaus policijos pranešime, pirmadienį apie 22.10 val. Patrulių rinktinės ekipažas stabtelėjo prie Vilniuje, netoli Liepkalnio g. ir Salininkų g. sankryžos stovinčių automobilių „Opel“ ir „Mercedes Benz“. Prie automobilių esantys vyrai stabdė pro šalį važiuojančias mašinas.

Pareigūnų įtarimą sukėlė tai, kad dar prieš valandą buvo gautas Operatyvaus valdymo skyriaus pranešimas apie dėl plėšimo paskelbtą kiek pagadinto „Opel“ markės automobilio paiešką. Nors ieškomo automobilio valstybinės registracijos tikslus numeris nebuvo žinomas, patruliams krito į akis apgadintas „Opel“ kairysis priekinis ratas.

Į įvykio vietą atvykęs nukentėjusysis D.K. (gim. 1987 m.) atpažino iš jo pagrobtą automobilį ir greta jo stovėjusį grobiką E.J.

Priėjęs prie „Mercedes Benz“, D.K. atpažino ir kitus jame sėdėjusius grobikus: V.G. (gim. 1971 m.), E.D. (gim. 1994 m.), Č.K. (gim. 1961 m.).

Prie vairo sėdėjusi moteris paaiškino, kad minėti asmenys, sustabdę jos vairuojamą automobilį, įsibrovė į vidų ir, grasindami susidorojimu, liepė „sėdėti tyliai“.

Vairuotoja pranešė mačiusi, jog artėjant policijos pareigūnams, vyrai pro langą išmetė mobiliojo ryšio telefoną. Telefonas rastas.

Visi sulaikytieji buvo surakinti antrankiais ir pristatyti į policijos komisariatą.

Papildyta: Policijos departamentas taip pat praneša apie šį incidentą.

Pasak pranešimo, pirmadienį apie 19 val. Vilniuje, Mielagėnų g., į  automobilį ,,Opel Vectra“ įsėdusį D.K. (gim. 1987 m.), penki automobilyje buvę jaunuoliai nuvežė į mišką (už Rudaminos kaimo) ir, grasindami pistoletu, pagrobė mobiliojo ryšio telefoną, pinigus, papuošalus bei brangius daiktus. Vėliau, atvežę atgal į Vilnių, vaikiną nusikaltėliai paleido prie Rasų kapinių.

Įtariamieji E.J. (gim. 1993 m.), Č.K. (gim. 1961 m.), E.D. (gim. 1994 m.) ir V.G. (gim. 1971 m.) uždaryti į areštinę.

Materialinis nuostolis – 400 litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius