Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasieniečiai sulaikė du Kauno policijos ieškomus vyrus

Pirmadienį VSAT pareigūnai sulaikė du vyrus, kurių paiešką buvo paskelbusi Kauno policija.
Antrankiai
Antrankiai / Policijos nuotr.

Kaip informuoja Valstybės sienos apsaugos tarnyba, tikrindami vieno iš Danijos už šios šalies įstatymų pažeidimus išsiųsto kauniečio dokumentus, Vilniaus oro uosto pasieniečiai išsiaiškino, kad jo ieško ir Lietuvos policija.

Pirmadienį VSAT pareigūnai Vilniaus oro uoste patikrino iš Kopenhagos lėktuvu atskridusio 21-erių kauniečio dokumentus. Danijos pareigūnai šį įstatymų pažeidėją išsiuntė iš šalies. Vilniuje VSAT pareigūnai nustatė, kad jo paiešką nuo šių metų liepos pradžios yra paskelbusi Kauno policija. Pasieniečiai kaunietį sulaikė, apklausė ir perdavė Vilniaus transporto policijos pareigūnams.

Dar vieną policijos ieškomą Lietuvos pilietį pasienyje su Lenkija sulaikė VSAT Lazdijų rinktinės Nelegalios migracijos prevencijos ir kontrolės skyriaus pareigūnai. Kalvarijos savivaldybės Salaperaugio kaimo ribose, kelyje Kalvarija – Suvalkai, jie patikrinimui sustabdė iš Lietuvos važiuojantį mikroautobusą Mercedes Benz.

Patikrinę jo vairuotojo, 44-erių asmens be nuolatinės gyvenamosios vietos, dokumentus, Lazdijų pasieniečiai nustatė, kad šio vyro nuo šių metų rugpjūčio vidurio ieško Kauno policija. VSAT pareigūnai susisiekė su paieškos iniciatoriais, kurie parašė vairuotoją sulaikyti. Pasieniečiai taip ir padarė, o vėliau sulaukė iš Kauno atvykusių pareigūnų, kuriems ir perdavė sulaikytąjį.

Šiemet Lietuvos pasieniečiai iš viso sulaikė 287 asmenis, kurių dėl įvairių priežasčių ieškojo Lietuvos bei užsienio šalių teisėsaugininkai. Daugiausiai nuo teisingumo besislapsčiusiųjų – 187 – sulaikė oro uostuose dirbantys VSAT pareigūnai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius