Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasieniečiai sulaikė du Vokietijos ir Lietuvos teisėsaugininkų ieškotus užsieniečius

Trečiadienį pasienyje su Lenkija ir Vilniaus oro uoste VSAT pareigūnai sulaikė Vokietijos ir Rusijos piliečius. Jų paiešką buvo paskelbę Vokietijos ir Lietuvos teisėsaugininkai.
Antrankiai
Antrankiai / Photos.com

Kaip informuoja Valstybės sienos apsaugos tarnyba, VSAT Lazdijų rinktinės Kalvarijos užkardos pareigūnai, pasienyje su Lenkija vykdydami nelegalios migracijos prevenciją ir kontrolę, Kalvarijos savivaldybėje sulaikė 27-erių Vokietijos pilietį. Jis lengvuoju automobiliu kaip keleivis buvo beišvykstąs į Lenkiją.

Kalvarijos pasieniečiai išsiaiškino, kad šio vyro nuo rugpjūčio ieško Vokietijos teisėsaugininkai. Pirminiais duomenimis, to priežastis gali būti finansinis nusikaltimas.

Vokietijos pilietį VSAT pareigūnai uždarė į areštinę.

Tą pačią dieną Vilniaus oro uoste budėję pasieniečiai sulaikė reisu iš Maskvos atskridusį 51-erių Rusijos pilietį. VSAT pareigūnai nustatė, kad jo paiešką yra paskelbusi Vilniaus policija. Kiek vėliau sulaikytą rusą pasieniečiai perdavė į oro uostą atvykusiems sostinės policininkams.

Iš viso šiemet VSAT pareigūnai sulaikė 534 asmenis, kurių dėl įvairių nusikaltimų ar pažeidimų ieškojo Lietuvos ir užsienio teisėsaugos institucijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius