-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

​Pasieniečiai sulaikė naro kostiumą vilkėjusį vyrą

Aleksandro Barausko užkardos pareigūnai upelyje prie sienos su Baltarusija sulaikė naro kostiumą vilkėjusį vyrą. Netoliese vandenyje aptiktas cigarečių krovinys, įtariama, atplukdytas iš Baltarusijos.
„Ichtiandro“ įranga
Asociatyvinė iliustracija: „Ichtiandro“ įranga / VSAT nuotr.

Antradienį vėlai vakare VSAT Varėnos rinktinės Aleksandro Barausko užkardos patruliai Varėnos rajono Dubičių kaimo apylinkėse tekančiame Dratiliškės upelyje pastebėjo besislepiantį asmenį, vilkintį naro kostiumu. Ši vieta yra maždaug už 300 metrų nuo sienos su Baltarusija. Upeliu prieš tai valstybių siena. Vėliau jis įsuka į Lietuvos gilumą. Dratiliškės upelio plotis yra apie porą metrų, gylis siekia maždaug pusantro metro.

Pasieniečiai vyrą iš traukė iš vandens ir sulaikė. Jis neturėjo jokių dokumentų ir prisistatė 38-erių Varėnos rajono gyventoju.

VSAT pareigūnai patikrino aplinkines vietoves ir netoliese upelyje aptiko du ryšulius, kuriuose buvo 750 pakelių cigarečių „Fest“ ir „Minsk Super Slims“ su baltarusiškomis banderolėmis. Gali būti, kad rūkalai pasroviui buvo paleisti Baltarusijos pusėje, o naro užduotis juos buvo nutempti į Lietuvos gilumą.

Trečiadienį ryte sulaikytasis buvo apklausiamas A.Barausko užkardoje. Jam gresia administracinė atsakomybė ir dėl dokumentų neturėjimo bei patekimo į šioje vietoje nužymėtą sienos apsaugos zoną be VSAT leidimo, ir dėl kontrabandos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius