Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasieniečiai sustabdė du kontrabandininkų automobilius, kuriuose aptiko daugiau nei 9 tūkstančius pakelių cigarečių

Lazdijų rajone pasieniečiai sulaikė dviem lengvaisiais automobiliais gabentą kontrabandinių cigarečių krovinį. VSAT pareigūnams taip pat įkliuvo keturi šiomis mašinomis vykę vyrai.
Kontrabandinės cigaretės
Kontrabandinės cigaretės / VSAT nuotr.
VSAT nuotr./Kontrabandinės cigaretės
VSAT nuotr./Kontrabandinės cigaretės

Penktadienį vakare VSAT Lazdijų rinktinės Kriminalinės žvalgybos skyriaus pareigūnai ties Lazdijų rajono savivaldybės Kuodžių kaimu patikrinti sustabdė du vienas paskui kitą važiavusius automobilius „Ford Mondeo“ bei „Volkswagen Golf“.

Automobilį „Ford“ vairavo 29 metų alytiškis. Kartu su juo vyko 41 metų Lazdijų rajono gyventojas. „Volkswagen“ vairavo 35 metų Alytaus gyventojas. Jo 44 metų keleivis gyvena Lazdijų rajone.

Pasieniečiai jau turėjo informacijos, kad šiomis transporto priemonėmis gali būti gabenamas neteisėtas krovinys. Paaiškėjo, kad mašinų salonuose bei bagažinėse buvo juoda plastiko plėvele apvyniotos cigarečių dėžės. Iš viso pasieniečiai aptiko 9 tūkst. 490 pakelių rūkalų „Fest“ ir „Premier“, pažymėtų baltarusiško pavyzdžio akcizo mokesčio ženklais.

Dėl kontrabandos VSAT Lazdijų rinktinėje pradėtas ikiteisminis tyrimas. VSAT praneša, kad už tokį nusikaltimą gresia bauda arba laisvės atėmimas iki aštuonerių metų.

Ketveriukė buvo uždaryta į areštinę. Vėliau skyrus su laisvės atėmimu nesusijusias kardomąsias priemones alytiškiai ir Lazdijų rajono gyventojai buvo paleisti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius