Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasieniečiams įkliuvo karpius vogę vilniečiai

Vilniaus rajone pasieniečiai sulaikė tris vyriškius, neteisėtai pagavusius ir gabenusius 80 kilogramų žuvies. Paaiškėjo, kad karpius sulaikytieji pavogė iš vienai bendrovei priklausančio tvenkinio.
Karpis
Karpis. / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.

Valstybės sienos apsaugos tarnyba praneša, kad trečiadienį naktį VSAT Vilniaus rinktinės Specialiosios paskirties būrio pareigūnų ekipažas pasienyje su Baltarusija, ties Vilniaus rajono Kalvelių kaimu, patikrinti sustabdė lengvąjį automobilį BMW 525.

Jį vairavusio 31 metų Vilniaus gyventojo asmens dokumentai bei transporto priemonės registracijos liudijimas jokių įtarimų nesukėlė. Tvarkingus dokumentus turėjo ir automobilio keleiviai – 33 ir 58 metų sostinės gyventojai,

Patikros metu VSAT pareigūnams įtarimą sukėlė stiprus žuvies kvapas ir mašinos salone buvę trys juodi maišai. Paaiškėjo, kad juose – 80 kilogramų karpių.

Automobiliu važiavę asmenys pasieniečiams mėgino aiškinti, kad šias žuvis jie pagavo meškerėmis. Tačiau netrukus išsiaiškinta, kad karpiai pavogti iš vienai uždarajai akcinei bendrovei priklausančio žuvininkystės ūkio tvenkinio, esančio Kalvelių kaime.

Pirminiais duomenimis, trijulė žuvį nelegaliai pagavo tinklais. Bendrovės atstovai patvirtino, kad vagystė yra įvykdyta iš jų tvenkinio.

Žuvis perduota teisėtiems jos savininkams.

Tris vilniečius ir jų automobilį VSAT pareigūnai perdavė Vilniaus rajono policijai, kuri tirs šią vagystę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius