-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasieniečių stabdyto bėglio mašina įskriejo į Nemuno senvagę

Jurbarko rajone nuo pasieniečių sprukęs ir šūviais stabdytas automobilis įvažiavo į Nemuno senvagę.
Į Nemuno senvagę įskriejęs automobilis
Į Nemuno senvagę įskriejęs automobilis / VSAT nuotr.

Kaip informuoja Valstybės sienos apsaugos tarnyba, pirmadienį naktį VSAT Pagėgių rinktinės Viešvilės užkardos pareigūnai ties Jurbarko rajono Pagulbinių kaimu pastebėjo įtartiną automobilį Subaru Legacy, išjungtomis šviesomis važiuojantį Nemuno link.

Pasieniečių stabdomas automobilio vairuotojas, kaip dažnai nutinka prie sienos su Rusija, nepakluso reikalavimui sustoti ir dideliu greičiu nuvažiavo į Lietuvos teritorijos gilumą. Bėglį stabdęs Viešvilės užkardos pareigūnas į viršų iššovė tris įspėjamuosius šūvius iš pistoleto.

Automobilį vairavęs asmuo ir toliau ignoravo VSAT pareigūnų reikalavimus sustabdyti transporto priemonę, todėl pasienietis penkis kartus šovė į automobilio ratus.

Tarnybiniu pasieniečių visureigiu persekiojamas Subaru Legacy nuvažiavo maždaug už pusantro kilometro nuo stabdymo vietos ir įlėkė į Nemuno senvagę. Iš vandens semiamos transporto priemonės išsikapanojęs vairuotojas perplaukė į kitą krantą ir pasislėpė netoliese esančiame miške.

VSAT pareigūnai apžiūrėjo apsemtą ir likimo valiai paliktą automobilį. Buvo matyti, kad automobilis yra paruoštas neteisėtam kroviniui gabenti: iš jo salono išimtos keleivių sėdynės, užtamsinti galiniai langai, nuimti valstybiniai registracijos numeriai.

Transporto priemonę VSAT pareigūnams iš Nemuno senvagės pavyko išvilkti tik į pagalbą pasitelkus galingą traktorių. Subaru laikinai saugoma Viešvilės užkardoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius