Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasieniečių sulaikytas vyras protestavo galva daužydamas sieną

Pasieniečių Šakių rajone sulaikytas policijos ieškomas įkaušęs vyras kameroje ėmė daužyti galvą į sieną, teigiama išplatintame pranešime spaudai.

Antradienio naktį Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Pagėgių rinktinės Rociškių užkardos patruliai Šakių rajone, kelyje Ramoniškiai–Sudargas, pastebėjo pėsčiomis ėjusį įtartiną vyrą.

Pasienio ruože VSAT pareigūnų paprašytas pateikti privalomus asmens dokumentus, vyras pasipriešino. Pasieniečiams jį teko tramdyti jėga bei surakinti antrankiais. Įtartinas keliautojas tarnybiniu automobiliu buvo nuvežtas į Rociškių užkardą bei uždarytas į laikino sulaikymo kamerą.

Pasieniečiams jį teko tramdyti jėga bei surakinti antrankiais.

VSAT pareigūnai išsiaiškino, kad dokumentų neturėjęs sulaikytasis yra 35 metų Vilkaviškio rajono gyventojas. Vyrui nustatytas 0,89 promilės girtumas. Netrukus nustatyta, kad jo kaip vengiančio administracinės atsakomybės ieško Marijampolės policija.

Į laikino sulaikymo kamerą uždarytas vilkaviškietis, matyt, supratęs, jog bus perduotas policijai, ėmė daužyti galvą į sieną ir garsiai kaltinti pasieniečius, kurie jį neva sumušė. Siekdami išvengti nesusipratimų, VSAT pareigūnai vilkaviškiečio siautėjimus užfiksavo vaizdo įrašymo įranga.

Pasieniečiai į užkardą iškvietė Šakių greitosios medicinos pagalbos ekipažą. Atvykę medikai jokių rimtų sulaikytojo sveikatos sutrikimų nenustatė.

Vyrui pradėtos administracinės teisenos dėl teisėtų VSAT pareigūnų reikalavimų nevykdymo bei Pasienio teisinio režimo taisyklių pažeidimo.

Apie jo sulaikymą VSAT pareigūnai informavo paieškos iniciatorių ir tą pačią dieną vilkaviškietį perdavė atvykusiam Marijampolės policijos konvojui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius