Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasieniečius įžeidinėjęs neblaivus rusniškis teismo nurodymu uždarytas į areštinę išsiblaivyti

Pagėgių pasieniečius įžeidinėjęs neblaivus Rusnės gyventojas jau tą pačią dieną dėl tokio savo elgesio turėjo stoti prieš teismą. Tačiau bylos nagrinėjimas atidėtas penktadieniui. Teismas nusprendė, kad vyras pirmiau turi išsiblaivyti policijos arešinėje.
Pasieniečiai
Pasieniečiai / VSAT nuotr.

Kaip praneša Valstybės sienos apsaugos tarnyba, ketvirtadienį Šilutės rajone, Rusnės miestelyje, VSAT Pagėgių rinktinės Specialiosios paskirties užkardos pareigūnai pastebėjo šaligatviu einančius du vyrus. Vienas jų, atrodantis neblaivus, VSAT pareigūnų atžvilgiu buvo nusiteikęs nedraugiškai. Jis pasieniečiams parodė  nepadorų gestą bei ėmė juos plūsti necenzūriniais žodžiais.

VSAT pareigūnai patikrino vyro dokumentus ir nustatė, kad juos įžeidinėjęs asmuo yra 31-erių Rusnės gyventojas. Jis nekart jau buvo baustas administracine tvarka už pasirodymą viešoje vietoje esant neblaiviam.

Nerimstantį rusniškį pasieniečiai pristatė į netoliese esančią Vileikių užkardą.  Į ją iškviesti Šilutės policijos pareigūnai sulaikytajam nustatė 1,89 promilės girtumą. Rusnės gyventojui policininkai už pasirodymą viešoje vietoje esant neblaiviam pradėjo dar vieną administracinės bylos teiseną.

Savo ruožtu pasieniečiai jam už VSAT pareigūno garbės ir orumo įžeidimą irgi pradėjo administracinės bylos teiseną. Už tai vyrui gresia bauda nuo 300 iki 500 litų arba administracinis areštas nuo 15 iki 30 parų.

Ketvirtadienį rusniškis buvo pristatytas į Šilutės rajono apylinkės teismą, kur turėjo būti nagrinėjama jo byla dėl pasieniečių įžeidinėjimo. Tačiau dėl pažeidėjo neblaivumo teismas bylos nagrinėjimą atidėjo penktadieniui, o rusniškį nurodė iki to laiko išblaivinimui uždaryti į Šilutės policijos areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius