Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasienio ruože nepilnamečių pramogos baigėsi nemalonumais

Plaškių užkardos pareigūnai sulaikė keturis nepilnamečius, kurie pasienio ruože pramogavo važinėdami automobiliu ir neturėdami dokumentų.
Valstybės sienos apsaugos tarnyba
Valstybės sienos apsaugos tarnyba / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Valstybės sienos apsaugos tarnyba praneša, kad šeštadienį VSAT Pagėgių rinktinės Plaškių užkardos pareigūnai pasienyje su Rusija, Pagėgių savivaldybės Lazdėnų kaimo ribose, patikrinimui sustabdė automobilį Volkswagen Passat. Juo vyko keturi nepilnamečiai, Pagėgių savivaldybės gyventojai.

Mašiną vairavo 17-metis, kuris neturėjo teisės vairuoti ir pasienio ruože privalomų asmens tapatybę patvirtinančių dokumentų. Kaip keleiviai be privalomų dokumentų kartu dar vyko  du šešiolikmečiai ir keturiolikmetis.

Mašiną vairavusiam vaikinui ir abiem šešiolikmečiams už Pasienio teisinio režimo taisyklių pažeidimus Plaškių pasieniečiai, išnagrinėję administracines bylas, skyrė baudas po 37 litus.

Keturiolikmentis buvo perduotas į užkardą iškviestai jo mamai, kuriai įteiktas šaukimas atvykti į administracinės bylos dėl vaiko nepriežiūros nagrinėjimą.

Kitus tris nepilnamečius pasieniečiai irgi perdavė jų motinoms, su kuriomis buvo pravestas profilaktinis pokalbis apie administracinę atsakomybę dėl vaikų nepriežiūros.

Be to, Tauragės policijos pareigūnai Volkswagen Passat vairavusiam septyniolikmečiui už vairavimą neturint tam teisės pradėjo administracinės bylos teiseną. Bylą nagrinės Tauragės rajono apylinkės teismas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius