Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasienyje siautėjęs neblaivus Viešvilės gyventojas uždarytas į areštinę

Jurbarko rajone pasieniečių pastebėto įtartino automobilio vairuotojas pasipriešino jo dokumentus norėjusiam patikrinti VSAT pareigūnui, plūdosi necenzūriniais žodžiais, o atvežtas į užkardą ėmė siautėti ir sudaužė praustuvą.
Antrankiai
Antrankiai / Photos.com

Kaip informuoja Valstybės sienos apsaugos tarnyba, trečiadienį tarnybiniu visureigiu vykę VSAT Pagėgių rinktinės Viešvilės užkardos pareigūnai pasienyje su Rusija, ties Jurbarko rajono Viešvilės kaimu, prasilenkė su įtartinu automobiliu Nissan Sunny be valstybinių registracijos numerių.

VSAT pareigūnai apsisuko ir ėmė vytis tolstantį automobilį, kurį netrukus pastebėjo stovintį miške. Šalia jo buvo du vyrai.

Pasieniečiui paprašius parodyti pasienio ruože privalomus asmens dokumentus, abu vyrai atsisakė tai padaryti ir teigė, kad VSAT pareigūnas neturįs teisės reikalauti dokumentų.

Sulaikymo metu vienas, manoma, automobilį vairavęs vyras pasipriešino uniformuotam pasieniečiui, mėgino bėgti, tačiau buvo sulaikytas ir surakintas antrankiais. Įtarta, kad jis gali būti neblaivus.

Paaiškėjo, kad abu pasienio ruože dokumentų neturėję vyrai yra Viešvilės gyventojai, 22 ir 35 metų.

Sulaikymo metu agresyviai nusiteikęs 22 metų pažeidėjas nenurimo ir vežamas į Viešvilės užkardą. Vyras necenzūriniais žodžiais keikė VSAT pareigūnus ir jiems grasino.

Užkardoje pažeidėjas buvo patalpintas į laikino sulaikymo patalpą, kurioje ėmė siautėti, sudaužė praustuvą ir iki kraujo susižalojo rankas.

Pasieniečiai į užkardą iškvietė Viešvilės ambulatorijos felčerę, kuri vyrui suteikė pirmąją medicinos pagalbą. Sulaikytajam nustatytas 1,37 promilės girtumas.

Abiem vyrams, pasienio ruože neturėjusiems privalomų asmens dokumentų, pradėtos administracinės teisenos dėl Pasienio teisinio režimo taisyklių pažeidimo.

Eismo priežiūros tarnybos pareigūnai spręs, kaip bausti 22 metų viešviliškį, vairavusį automobilį be valstybinių registracijos numerių ir būnant apsvaigus nuo alkoholio.

Agresyviai besielgusiam vyrui teks atsakyti ir už pasipriešinimą savo pareigas vykdžiusiems VSAT pareigūnams. Dėl šio fakto Pagėgių rinktinėje pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Užkardoje siautėjęs vyras dviem paroms uždarytas į areštinę. Automobilis Nissan Sunny perduotas policijos pareigūnams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius