-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasienyje su Baltarusija sulaikyti, įtariama, vogti visureigis ir puspriekabė

Valstybės sienos apsaugos tarnybos pareigūnai sulaikė dvi į Lietuvą vykusias, įtariama, vogtas transporto priemonės. Prabangaus visureigio ir puspriekabės ieškojo Italijos ir Vokietijos teisėsaugininkai.
Vogtas visureigis
Vogtas visureigis / VSAT nuotr.
VSAT nuotr./Vogtas visureigis
VSAT nuotr./Vogtas visureigis

Valstybės sienos apsaugos tarnyba informuoja, kad šeštadienį Medininkų pasienio kontrolės punkte dirbantys VSAT Vilniaus rinktinės Padvarionių užkardos pasieniečiai patikrino į Lietuvą iš Baltarusijos vykusio 39 metų baltarusio ir jo vairuoto visureigio „Jeep Commander“ dokumentus.

2009 m. pagaminto automobilio duomenys, kaip įprasta, buvo patikrinti informacinėse bazėse. Paaiškėjo, kad šios transporto priemonės kaip pavogtos nuo šių metų sausio ieško Italijos teisėsaugininkai.

Dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo VSAT Vilniaus rinktinės pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Po apklausos baltarusis paleistas, o „Jeep Commander“ saugomas Medininkų punkte.

Penktadienį Šalčininkų pasienio kontrolės punkte VSAT Varėnos rinktinės Tribonių užkardos pasieniečiai sulaikė į Lietuvą iš Baltarusijos vykusį krovininį automobilį „DAF“ su puspriekabe „Schmitz“.

Sunkiasvorę mašiną vairavo 40 metų Baltarusijos pilietis. Kontrolės metu paaiškėjo, kad 2007 m. pagaminta puspriekabė, kuria gabentas medžio granulių krovinys, yra ieškoma Vokietijoje. Įtariama, kad ji vogta.

Mašinos vairuotojas po apklausos paleistas, o vilkikas su puspriekabe laikinai saugomi Šalčininkų punkte. Tolesnes įvykio aplinkybes aiškinasi ikiteisminį tyrimą dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo pradėję VSAT Varėnos rinktinės pareigūnai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius