Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasienyje sulaikyti du policijos ieškomi vyrai

Antradienį pasieniečiai sulaikė du vyrus, kurių iekojo teisėsaugininkai.
Antrankiai
Antrankiai / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Valstybės sienos apsaugos tarnyba praneša, kad į Vilniaus oro uostą reisu iš Kopenhagos dėl vagystės buvo grąžintas 20-metis Raseinių rajono gyventojas. Oro uoste dirbantys pasieniečiai nustatė, kad jo paiešką prieš mėnesį yra paskelbusi Raseinių policija. Sulaikytąjį pasieniečiai perdavė Vilniaus transporto policijos pareigūnams.

VSAT Lazdijų rinktinės Nelegalios migracijos prevencijos ir kontrolės skyriaus pasieniečiai Lazdijų rajono kelyje Lazdijai – Seinai, prie pat Lenkijos sienos, sulaikė iš Lietuvos vykstantį 32-ejų vilnietį. Jis kaip keleivis važiavo automobiliu Volkswagen Golf.

Dokumentų kontrolės metu pasieniečiai nustatė, kad jo nuo vasario pradžios ieško Vilniaus policija. Sulaikytąjį VSAT pareigūnai perdavė atvykusiems sostinės policijos pareigūnams.

Šiemet VSAT pareigūnai visame Lietuvos pasienyje sulaikė 181 asmenį, dėl įvairių nusikaltimų ieškomų teisėsaugos institucijų. Daugiausiai jų įkliuvo oro uostuose, ypač Vilniaus, dirbantiems pasieniečiams - 79 asmenys. 26 tokie ieškomieji sulaikyti pajūryje, po 21- pasienyje su Rusija ir Baltarusija, 18 – pasienyje su Lenkija.

Daugiausiai tarp tokių asmenų yra Lietuvos piliečių – 154. Taip pat VSAT pareigūnai sulaikė 19 teisėsaugos ieškomų Rusijos piliečių bei asmenų iš Armėnijos, Baltarusijos, Kazachstano, Latvijos, Norvegijos ir Švedijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius