-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Paspirtuko ir vaiko susidūrimas Šiauliuose baigėsi sunkia mažamečio pėsčiojo trauma

Apie 19.00 val. elektriniu paspirtuku dviračių taku važiavęs 52 metų vyras kliudė ir sužalojo į dviračių taką išbėgusį penkiametį berniuką. Šiaulių policija prašo visuomenės pagalbos.
Paspirtukas įvykio vietoje
Paspirtukas įvykio vietoje / Šiaulių VPK nuotr.

Šiaulių miesto ir rajono policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl liepos 7-osios vakare Šiauliuose, Gardino g. ties gyvenamuoju namu Nr. 9, įvykusio eismo įvykio.

Anot paspirtuku važiavusio vyro, iš krūmų išnirusį ir vidury dviračių tako sustojusį vaiką jis pastebėjo, likus iki jo maždaug 10-čiai metrų. Ir nors paspirtuko vairuotojas nuspaudė stabdį, susidūrimo su vaiku išvengti nepavyko.

Respublikinės Šiaulių ligoninės Moters ir vaiko klinikoje berniukui buvo diagnozuota galvos žaizdos, smegenų sukrėtimas, viso kūno nubrozdinimas, žandikaulio lūžis. Jis paguldytas į Vaikų intensyviosios terapijos skyrių. Paspirtukininkui incidento metu buvo nestipriai susižalotos rankos, tad vykti į ligoninę jam neprireikė.

Virtęs paspirtukas apgadintas taip pat nestipriai – liko keletas įbrėžimų.

Siekiant objektyvaus situacijos įvertinimo, tyrėjams labai svarbūs liudytojų parodymai. Tad, jei kas matėte šį eismo įvykį, tyrėja prašo paskambinti telefonais (8 673 99129), (8 700) 61407 arba parašyti elektroniniu paštu ginta.zemrietiene@policija.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius