Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasprukęs iš ligoninės, šešiolikmetis panevėžietis apiplėšė mažametę

Panevėžio centre nepilnametis vaikinas, užpuolęs mažametę mergaitę ir ją apiplėšęs, sulauks baudžiamosios atsakomybės. Jo byla perduota teismui, praneša Panevėžio apygardos prokuratūra.
Temidė, teisingumo deivė
Temidė, teisingumo deivė / Sauliaus Chadasevičiaus / 15min nuotr.

Panevėžiečių pamėgtais Senvagės takais dieną su drauge vaikščiojusi ir prisėdusi ant akmenų sienelės trylikametė mergaitė buvo užpulta netoliese vaikščiojusio vaikino. Jaunuolis, netikėtai rankomis sugriebęs jai už kaklo ir jėga nutempęs kelis žingsnius į šalį, atėmė mobilaus ryšio telefoną „Sony Ericsson“. Pagrobtą mobilaus ryšio telefoną nepilnametis perdavė draugui ir paprašė parduoti lombarde.

Panevėžio apygardos prokuratūros Pirmojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokurorė Sandra Povilonienė teigia, kad nepilnametis, viešoje vietoje įžūliai užpuolęs ir apiplėšęs mažametę, nusikalstamą veiką padarė slapta pasprukęs iš ligoninės, kurioje buvo gydomas po sužalojimo.

Jaunimo mokykloje besimokantis jaunuolis charakterizuojamas kaip linkęs bendrauti su netinkamu elgesiu išsiskiriančiais draugais ir be pateisinamos priežasties praleidžiantis pamokas.

Už svetimo turto pagrobimą panaudojant fizinį smurtą ar grasinant tuoj pat jį panaudoti arba kitaip atimant galimybę nukentėjusiam asmeniui priešintis, baudžiama areštu arba laisvės atėmimu iki šešerių metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius