Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Pašte sulaikyta dar viena anabolinių steroidų siunta

Vilniaus teritorinės muitinės pareigūnai spalio 6 d. Pašto poste vėl sulaikė 5 tūkst. tablečių anabolinių steroidų siuntą. Tai jau antras kartas šią savaitę, kai sulaikoma tokia stambi vaistinių preparatų siunta.
Pašte sulaikyta anabolinių steroidų siunta
Pašte sulaikyta anabolinių steroidų siunta / VTM nuotrauka

Vos prieš dvi dienas pašte buvo sulaikyta 10 tūkst. tablečių anabolinių steroidų „Stanozolol“ siunta, įvertinta 12,5 tūkst. litų.

Vilniaus Pašto poste tikrindami siuntas, muitininkai atkreipė dėmesį į registruotą siuntą iš Didžiosios Britanijos. Klaipėdoje gyvenančiam adresatui skirtas paketas buvo net neįvertintas. Atidarę siuntą, muitininkai joje rado 50 sidabro spalvos pakuočių po 100 tablečių kiekvienoje. Iš viso siuntoje buvo 3 rūšių vaistinių preparatų.

JAV pagamintus anabolinius steroidus „Stanozolol“, „Methandienone“ ir „Oxymetholone“ muitininkai įvertino beveik 7 tūkst. litų. Kadangi medikamentai buvo siunčiami pažeidžiant teisės aktus, visi siuntoje buvę preparatai sulaikyti.       

Primename, kad be recepto kopijos ar gydytojo pažymos asmeniniam vartojimui į Lietuvą galima įvežti (gauti paštu) ne daugiau kaip 5 originalias vaistinių preparatų pakuotes; daugiau kaip 10 originalių vaistinių preparatų pakuočių galima įvežti (gauti paštu) tik turint gydytojo pažymą, patvirtinančią vežamų (gaunamų) vaistinių preparatų paskyrimą ir gydymui reikalingą vaistinio preparato kiekį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius