Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasvalio rajone susidūrė esto ir lenkų automobiliai, du žmonės sužaloti. Apgadintas ir ugniagesių automobilis (nuotraukos, atnaujinta 10.17 val.)

Du Lenkijos piliečiai atsidūrė ligoninėje po avarijos, per kurią jų automobilis susidūrė su esto vairuojamu vilkiku. Į avarijos vietą atvykusį ugniagesių automobilį dar kliudė pro šalį važiuojantis vilkikas su latviškais numeriais.
Lenkų mikroautobusas
Lenkų mikroautobusas / Pasvalio policijos nuotr.

Kaip informuoja Panevėžio apskrities VPK, ketvirtadienį apie 20.37 val. Pasvalio rajone, Puškonių kaime, kelio Panevėžys–Pasvalys–Ryga 57-ame kilometre, Lenkijos pilietis A.R.K. (gim. 1966 m.), vairuodamas automobilį VW LT 35, tiesiame kelio ruože neatsižvelgė į slidžią kelio dangą, nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio, išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir atsitrenkė į priešais važiuojantį automobilį Volvo FH 440, vairuojamą Estijos piliečio N.M. (gim. 1963 m.).

Po avarijos į Pasvalio ligoninės priimamąjį dėl patirtų sužalojimų pristatytas automobilio VW LT 35 vairuotojas A.R.K. Jam nustatytas dešinės kojos blauzdikaulio lūžis.

Ligoninėje atsidūrė ir to paties automobilio keleivis T.T.K. (gim. 1989 m.). Jam diagnozuotas dešinės kojos lūžis, krūtinės sumušimas. Abu paguldyti į Neurochirurgijos skyrių.

Įvykis tiriamas.

Papildyta 10.17 val.: Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad į šios avarijos vietą buvo iškviesti ir ugniagesiai gelbėtojai. Pasak jų, automobilyje VW LT 35 po susidūrimo liko užspaustas vairuotojas. Jis buvo išlaisvintas ir perduotas medikams.

Kol vyko gelbėjimo darbai, į kelkraštyje su įjungtais švyturėliais stovinčią Pasvalio gelbėtojų autocisterną atsitrenkė pro šalį važiuojantis vilkikas Scania.

Per šį susidūrimą žmonės nenukentėjo.

Tapote šios avarijos liudininku? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Parodykite tai ir kitiems 15min.lt skaitytojams. Nuotraukas ar vaizdo medžiagą siųskite adresu: 15min@15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius