Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 08 12 /19:44

Pasvalio rajone susidūrė trys automobiliai: du žmones vadavo ugniagesiai

Sekmadienio popietę Pasvalio rajono Pajiešmenių kaime susidūrė trys automobiliai. Du žmones teko laisvinti ugniagesiams gelbėtojams. Į gydymo įstaigą pristatyti keturi.
Avarija Pasvalio rajone
Avarija Pasvalio rajone / 15min skaitytojo Vidmanto nuotr.

Rugpjūčio 12 dieną 16.55 valandą Pasvalio rajono Pajiešmenių kaime, Ąžuolpamūšio gatvėje susidūrė trys automobiliai. Vienas jų apsivertė ant stogo.

Kaip 15min informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento (PAGD) Situacijų koordinavimo skyrius, po smūgio du žmonės liko įkalinti automobiliuose, juos vadavo ugniagesiai gelbėtojai.

Pirminiais duomenimis, abu išvaduoti asmenys išvežti į gydymo įstaigą. Kaip ir dar vienas eismo įvykio dalyvis. Ketvirtąjį medikai apžiūrėjo vietoje. Policijos duomenimis, į ligoninę išvežtas ir jis.

Skelbiama, kad vaikų susidūrusiuose transporto priemonėse nebuvo, visi keturi nukentėję asmenys – suaugusieji.

15min skaitytojo Vidmanto nuotr./Avarija Pasvalio rajone
15min skaitytojo Vidmanto nuotr./Avarija Pasvalio rajone

Papildyta 19.42 valandą. Kaip vėliau informavo ugniagesiai gelbėtojai, susidūrė „Audi A6“, „Audi A4“ ir „VW Touran“ automobiliai. Vaduoti žmonės iš „Audi A6“ automobilio – vairuotojas buvo prispaustas. Kartu su keleiviu išvežtas į ligoninę.

„Audi A4“ vairuotojas buvo išlipęs iš automobilio, sąmoningas. Kartu su keleiviu jis taip pat pristatytas į gydymo įstaigą.

„VW Touran“ vykę trys žmonės nenukentėjo.

Papildyta pirmadienį 11.30 val. Kaip pirmadienį informavo Lietuvos kelių policijos tarnyba, iš šalutinio kelio išvažiuojantis 60 metų vyro vairuojamas automobilis „VW Touran“ nepraleido iš kairės pusės pagrindiniu keliu važiavusio „Audi A6 Avant“ ir su juo susidūrė. Šis nuo smūgio apvirto ir dar kliudė važiavusį kitą automobilį „Audi A4“.

Įvykio metu sužeisti 4 žmonės: pirmojo „Audi“ 34 metų vairuotojas ir 31-erių keleivė bei kitą „Audi“ vairavęs 59 metų vyras ir su juo važiavęs 46 metų keleivis. Dar vienas šiuo automobiliu važiavęs 34 metų vyras nenukentėjo. Visiems paskirtas ambulatorinis gydymas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius