Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 05 /18:41

Pasvalio r. susidūrė 3 automobiliai, gelbėtojai lėkė vaduoti prispaustųjų: du žmonės žuvo

Antradienio pavakarę kelyje „Via Baltica“ įvykus trijų lengvųjų automobilių avarijai, du žmonės žuvo ir dar trys buvo sužeisti (bent vienas jų – sunkiai). Prispaustus nukentėjusiuosius teko vaduoti ugniagesiams, bent keletą valandų įvykio vietoje buvo sutrikęs (uždarytas) eismas.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Šiandien 17.08 val. Bendrajame pagalbos centre (BPC) skubios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Buiviškių kaime (Pasvalio r., Saločių sen.), susidūrė 3 automobiliai, yra prispaustų žmonių.

Į įvykio vietą užmiesčio kelyje A10 išsiųstos Pasvalio PGT priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, praneša BPC. Informacija apie įvykį perduota Panevėžio greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Panevėžio apskrities policijai.

Panevėžio apskrities policijos atstovas Tadas Martinaitis BNS sakė, jog prispaustų žmonių būklė yra sunki. Paaiškėjo, kad du iš trijų sužeistųjų žuvo. Sužeistieji išvežti į ligoninę, bent vieno jų būklė, pirminiais duomenimis, sunki.

15min fotoreporteris Tomas Markelevičius iš įvykio vietos informuoja, kad kelio „Via Baltica“ ruožas, kuriame nutiko nelaimė, kol kas pilnai uždarytas, visas transportas nukreipiamas aplinkiniais maršrutais per gyvenvietes.

Paaiškėjo, kad susidūrė Latvijos kryptimi vykęs automobilis „Audi 80“ ir link Panevėžio važiavęs „Toyota Corolla“.

Iš nuolaužų išlaisvintas „Audi“ vairuotojas išvežtas į ligoninę. Tuo metu du žmonės (keleiviai), vyk3 „Toyota“ automobiliu, žuvo.

Trečiasis automobilis, „VW Passat“, važiavo taip pat Panevėžio link. VW vairuotojui irgi nepavyko išvengti avarijos, kai prie pat jo įvyko stipri kaktomuša.

Dvi moterys keleivės iš „VW Passat“ automobilio taip pat sužeistos ir išvežtos į ligoninę. VW vairuotojas jautėsi nesusižalojęs.

Pirminiais duomenimis, kaktomuša įvyko į priešpriešinio eismo juostą išvažiavus būtent „Audi 80“ vairuotojui.

Policijos departamentas (PD) irgi operatyviai pranešė, kad nelaimė kilo 1977-aisiais gimusio vyro vairuojamam automobiliui „Audi“ išvažiavus į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrus su automobiliu „Toyota“. Tuomet į „Toyota“ trenkėsi šiam automobiliui iš paskos važiavęs „VW Passat“.

PD duomenimis, avarijoje žuvo automobilio „Toyota“ važiavusi pora – 1971-aisiais gimęs vyras ir 1965-aisiais gimusi moteris.

Į ligoninę dėl politraumos nugabentas „Audi“ vairuotojas, medikų pagalbos prireikė ir "Toyota" vairuotojui.

Tragiško eismo įvykio aplinkybių tyrimas tęsiamas. Keletą valandų buvo šalinami avarijos padariniai ir stengiamasi atnaujinti eismą šiame „Via Baltica“ ruože.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius