Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pataisos namai aštuoniolikmečio nepataisė – girtas vogtu traktoriumi įvažiavo į namą

Laikotarpiu naktį iš sausio 10 į 11 dieną iš fermos teritorijos, esančios Šilutės rajone, Vilkyčių miestelyje, buvo pavogtas traktorius „New Holland TL100“ kartu su prie jo pritvirtintu pašarų dalintuvu. Bendra jų vertė - 52 tūkst. eurų. Paaiškėjo, kad vagyste įvykdė vos prieš mėnesį iš pataisos namų išėjęs nepilnametis.
Pavogtas traktorius
Pavogtas traktorius / Tauragės apskr. VPK nuotr.
Tauragės apskr. VPK nuotr./Pavogtas traktorius
Tauragės apskr. VPK nuotr./Pavogtas traktorius

Sausio 11 d. apie 03.08 val. traktorių pavogęs, pirminiais duomenimis neblaivus aštuoniolikmetis Laukupių kaime, važiuodamas atsitrenkė į namo tvorą, ją išlaužė, o po to dar atsitrenkė ir į namą.

Vaikinas iš įvykio vietos pasišalino. Tačiau operatyviai sureagavę pareigūnai, nusikaltėlį sulaikė. Nustatyta, kad tai Vilkyčių kaimo gyventojas, gim. 1999 m.

Sulaikytasis pareigūnams jau žinomas.

Asmuo 2016 m. buvo keturis kartus teistas už

Tauragės apskr. VPK nuotr./Pavogtas traktorius
Tauragės apskr. VPK nuotr./Pavogtas traktorius

vagystes. Iš Vilkyčių kaimo parduotuvių vaikinas vogdavo maisto produktus, alkoholį ir cigaretes. 2017 m. rugsėjo mėnesį įvykdė ir motorolerio vagystę. Vaikinas nusikaltimus įvykdydavo būdamas neblaivus ir padedamas bendrininkų.

Už padarytus nusikaltimus vaikinas buvo nuteistas laisvės atėmimu 4 mėnesiams. 2017 m. gruodžio 1 d. iš nepilnamečių tardymo izoliatoriaus - pataisos namų paleistas į laisvę.

Traktorių pavogusiam vaikinui gresia baudžiamoji atsakomybė – laisvės atėmimas iki aštuonerių metų, informuoja Tauragės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius