Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Patruliai Vilniuje sulaikė dviejų automobilių apgadinimu įtariamus jaunuolius

Trečiadienį Vilniuje apie 23.10 val. viešosios policijos rinktinės „Vytis" pareigūnai patruliuodami prie Belgijos rezidencijos iš Lenkijos ambasados apsaugos darbuotojo gavo informaciją, kad Smėlio gatvėje automobilis „Audi" apgadino du automobilius, iš kurių vienas priklauso Lenkijos ambasadai, ir pasišalino Tramvajaus gatvės link.
Antrankiai
Antrankiai / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip informuoja Policijos departamentas, patruliams nedelsiant nuvykus į Tramvajaus gatvę, tenai buvo pastebėtas minėtas automobilis ir šalia jo besisukinėjantys du įtartini jaunuoliai. Pamatę pareigūnus jie sušuko „bėgam" ir bandė bėgti į skirtingas puses.

Bandydamas pasišalinti vienas jaunuolių kumščiu smogė vyriausiajam patruliui į kaklą ir bandė išvengti sulaikymo. Tačiau patrulis, panaudojęs kovinių imtynių veiksmus, sulaikė jaunuolį ir surakino jį antrankiais. Sulaikytasis pristatytas į sostinės 1-ąjį policijos komisariatą.

Apžiūrėję automobilį ir jame rastus dokumentus pareigūnai operatyviai nustatė ir antrąjį jaunuolį. Po kurio laiko jis buvo sulaikytas ir taip pat pristatytas į komisariatą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius