-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Patruliams įkliuvęs vilnietis pasiprašė, kad pareigūnai paimtų narkotikus ir iš jo namų

Ketvirtadienį vakare sostinės patruliai pričiupo tris jaunus vyrus su narkotikais, o vienas iš jų dar ir pasiūlė atiduoti namuose turėtas psichotropines medžiagas. Tiesa, pareigūnai bute rado ne tik narkotikų.
Vilniaus stoties teritorijoje aptiktas sprogmuo
Asociatyvi iliustracija / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Kaip 15min informuoja Vilniaus apskrities policija, vaikinai Žirmūnų gatvėje įkliuvo ketvirtadienį, apie 23 val. 40 min.

Du jaunuoliai, pastebėję patruliuojančius pareigūnus, sutriko – vienas jų iškart mobiliojo ryšio telefonu kažkam parašė žinutę. Pareigūnai išsiaiškino, kad šie du jaunuoliai, jau apsvaigę nuo narkotinių medžiagų, atvažiavo dar jų nusipirkti.

Jaunuolius, gimusius 1994 m. ir 1995 m., patruliai sulaikė.

Žirmūnų g. pradžioje pareigūnai taip pat pastebėjo automobilį „Audi“ ir prie jo stovinčius du įtartinus vyrus. Iš jaunuolių susirašinėjimo žinutėmis patruliai įtarė, kad būtent šie vyrai ir yra narkotinių medžiagų „pardavėjai“.

Vienas vyras, pastebėjęs uniformuotus pareigūnus, kažką numetė ant žemės. Priėjus arčiau, buvo matyti ant žemės gulintis polietileninis maišelis su neaiškios kilmės medžiaga.

Maišelį numetęs vyras paaiškino, kad tai ‒ narkotinė medžiaga „kristalai“, kurią įsigijo iš pažįstamo, nutaręs ją platinti ir taip užsidirbti pinigų. Vyras prisipažino, kad ir sulaikytiesiems jaunuoliams ruošėsi parduoti narkotinių medžiagų, kad jų dar turi ir namuose. 29-erių metų vyras reikalavo nuvažiuoti į jo namus, nes nori atiduoti turimas narkotines medžiagas.

Patruliai vyro namuose Žirmūnų g. rado ir paėmė hašišo, narkotinės medžiagos „kristalai“, du kastetus, priemones narkotinėms medžiagoms vartoti.

Vyras sulaikytas ir pristatytas į policijos komisariatą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius