Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Patruliams motociklininkai neužkliuvo, nors sustabdė ir neblaivių

Patrulių rinktinė informuoja, kad, jų duomenimis, Klaipėdoje viešėję motociklininkai gatvėse ir keliuose elgėsi drausmingai: savaitgalį patruliai neužfiksavo nė vieno „Harley Davidson“ suvažiavimo dalyvių Kelių eismo taisyklių pažeidimo.
Renginio akimirka
Baikerių suvažiavimas / Algirdo Venskaus/waska.lt nuotr.

Tačiau kiti policijos padaliniai sustabdė 25 neblaivius motociklininkus, užregistravo keletą kitų jų padarytų pažeidimų. Vienas baikeris, kaip žinia, sekmadienį Vydmantuose nesuvaldęs motociklo pateko į avariją ir yra gydomas ligoninėje.

Per savaitę, birželio 6–2 dienomis, patruliai patikrino 430 vairuotojų blaivumą. Iš jų 6 asmenys tikėjosi suderinsią alkoholį ir automobilio vairą. Patrulių rinktinės pareigūnai priminė šiems, jog tai nėra įmanoma.

Šeštadienį tarp 20 ir 22 val. Klaipėdoje blaivumo patikrinimui buvo sustabdyti 59 vairuotojai: vienas važiavo išgėręs, 2 vairuotojų vartotas alkoholis neviršijo Lietuvoje leidžiamos ribos.

Savaitgalio dienomis policijos patruliai sulaikė 13 įtariamųjų nusikaltimais, 66 administracinės teisės pažeidėjus. 42 iš pastarųjų nusižengė viešajai tvarkai. Iš viso patruliams teko reaguoti į 514 įvairių pranešimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius