Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Patrulių sustabdytame automobilyje – narkotikai ir kriminalinės policijos ženklas, teleskopinė lazda

Sustabdę pavojingai važiavusį automobilį, Elektrėnų policijos pareigūnai jame aptiko narkotikų ir galbūt neteisėtai naudojamą policijos ženklą. Antradienį Elektrėnų policijos komisariatas gavo pranešimą, kad kelyje Vilnius-Kaunas-Klaipėda pavojingai važiuoja automobilis „Mercedes“. Patrulių būrio pareigūnai, reagavę į pranešimą, minėtą automobilį sustabdė netoli Elektrėnų.
Teleskopinė lazda
Teleskopinė lazda / Vilniaus apskrities VPK nuotr.

Kaip pranešė policija, patruliai, tikrindami transporto priemonę, rado įtartinų daiktų, tarp jų buvo – ir Lietuvos kriminalinės policijos pareigūno ženklas ir teleskopinė lazda. Taip pat rasta, kaip įtariama, narkotinė medžiaga – amfetaminas.

Elektrėnų policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti ir neteisėto disponavimo nešaunamuoju ginklu.

Mašina važiavę vilniečiai – 35 metų vairuotojas ir 30-metis keleivis – sulaikyti dviem paroms.

Kadangi sustabdytas automobilis „Mercedes“ buvo su tamsintais langais, o vairuotojas neturėjo teisės vairuoti, nes ji jam atimta, Elektrėnų policijoje pradėtos administracinių teisės pažeidimų bylų teisenos ir dėl šių pažeidimų.

Už vairavimą neturint vidaus reikalų ministro nustatyta tvarka išduoto leidimo naudotis kelių transporto priemone su stiklais, kurių šviesos laidumas mažesnis negu leistina, gresia bauda nuo 28 iki 43 eurų. Už vairavimą, kai vairuojančiam asmeniui atimta teisė vairuoti transporto priemones gresia bauda nuo 434 iki 724 eurų arba administracinis areštas.

Automobiliui panaikinta techninės apžiūros rezultatų kortelė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius