Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paukštininkų kaime dingusio vyro detektyvas pareigūnams ramybės neduoda ir po dešimtmečio

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelmės rajono policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl dingusio be žinios Vytauto Marcinkaus.
Be žinios dingęs Vytautas Marcinkus
Be žinios dingęs Vytautas Marcinkus / Telšių apskrities VPK nuotr.

Ikiteisminio tyrimo metu nustatyta, kad 2006 metų pabaigoje vyras išvyko iš savo namų, esančių Kelmės r., Kukečių sen., Paukštininkų k., ir nutraukęs ryšį su artimaisiais iki šiol yra dingęs be žinios.

Dingusiojo požymiai: apie 170 cm ūgio, stambaus kūno sudėjimo, šviesių plaukų, tatuiruočių, randų neturėjo, turėjo negalią. V. Marcinkus dažnai lankydavosi Šiaulių mieste.

Gyventojų, galinčių suteikti bet kokios naudingos informacijos apie galimą dingusiojo buvimo vietą, prašoma informuotų Telšių apskr. VPK Kelmės r. PK Kriminalinės policijos skyriaus tyrėją Viktoriją Druktenienę, tel. (8 427) 57021, atvykti į policijos komisariatą, adresu Vytauto Didžiojo g. 62, Kelmė, 39 kab. arba paskambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius