Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 29 /13:44

Paviešinta vaizdo medžiaga sugėdino paltą ir kailinius pasisavinusius šiauliečius

Savaitgalį Šiaulių naktiniame klube „Mosquito“ iš rūbinės dingo nemenkos vertės vyriškas paltas ir moteriški kailiniai. Rūbininkė sumaišė žetonus, tačiau apsukruoliai kuo ramiausiai išėjo. Paskelbus internete vaizdo kamerų įrašus, drabužius pasisavinę klubo lankytojai patys atnešė grobį į policiją.

Per šventes Šiauliuose, naktiniame klube „Mosquito“, buvo pavogti vyriškas paltas ir moteriški kailiniai. Juos pasisavino pora, kai rūbininkė supainiojusi žetonus ir padavė ne jų drabužius.

Šiaulių policija praneša, kad gruodžio 26-osios naktį, Šiauliuose, naktiniame klube, įvyko drabužių vagystė iš rūbinės.

Incidentas nutiko tarp pirmos ir trečios valandos nakties. Klube linksminęsi vyras ir moteris pasigedo savo palto ir kailinių, kai jau norėjo išeiti namo.

Vyras savo paltą vertina 300 eurų, o moters kailiniai galėtų kainuoti 250 eurų. Pareigūnai patikrino apsaugos darbuotojų vaizdo kamerų užfiksuotus kadrus ir pastebėjo drabužius pasisavinusius asmenis.

Nepraėjus nė pusdieniui po vaizdo medžiagos išplatinimo socialiniuose tinkluose ir naujienų portaluose netruko atsirasti ieškomi asmenys. Per pietus drabužius jie atnešė į policiją, tačiau įvykis bus tiriamas toliau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius