Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pavogtas klaipėdiečių mašinas pareigūnai atsekė Šilutėje

Rugpjūčio 19 dieną Klaipėdos apskrities VPK Nusikaltimų tyrimo biuro Autotransporto priemonių grobimų tyrimo skyriaus pareigūnai, bendradarbiaudami su Antrojo Klaipėdos policijos komisariato ir Šilutės rajono policijos komisariato tyrėjais, sulaikė du automobilių vagystėmis Klaipėdoje įtariamus Šilutės rajono gyventojus.
Antrankiai
Automobilius pavogę jaunuoliai - sulaikyti. / Vilniaus policijos nuotr.

Apie vieno automobilio „Audi 80", pagaminto 1985 m., vagystę iš Nidos gatvėje esančio daugiabučio namo kiemo savininkas pranešė vakar ryte, o pareiškimas dėl tokio pat 1981 m. pagaminto „Audi", pavogto iš tos pačios gatvės name gyvenančio vyriškio, gautas policijoje rugpjūčio 16 dieną.

Devyniolikmetis E.N., gyvenantis Šilutės rajone, Žakainių kaime, ir šį birželį septyniolikos sulaukęs A.T., Šilutės rajono, Laukstėnų kaimo gyventojas, regis, „specializavosi" „Audi" automobilių srityje. Vaikinams galbūt atrodė, jog prieš ketvirtį amžiaus pagamintos klaipėdiečių mašinos nebevertos važiuoti, tad jas pavogę „varė" į Šilutėje įsikūrusias automobilių pardavimo dalimis aikšteles.

Apie du mėnesius Klaipėdoje pajamų ieškoję, pradžioje svetimomis pavardėmis pareigūnams prisistatę įtariamieji, vėliau prisipažino apie padarytą nusikaltimą. Abu buvo sulaikyti ir uždaryti į Klaipėdos apskrities VPK areštinę.

Automobilių savininkai (74-erių ir 47-erių metų amžiaus) džiaugėsi surastomis bei sugrąžintomis iš Šilutės savo mašinomis. Nė viena iš jų dar nebuvo pradėta ardyti: stovėjo aikštelėje, kaip atvežtos, su valstybiniais numeriais. Tiesa, supirkėjams teks atsakyti už tai, kad nepareikalavo iš parduodančiųjų reikiamų dokumentų.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius