Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pavogto „Mitsubishi“ savininkai užfiksavo įžūlų vagį: atsidarė kiemo vartus ir išvažiavo

Į 15min redakciją kreipėsi ankstų sausio 12-osios rytą Kėdainiuose pavogto „Mitsubishi Grandis“ automobilio savininkai. Kaip užfiksavo vaizdo stebėjimo kameros, vagis darbavosi ramiai ir užtikrintai: užėjo į kiemą, patikrino visas transporto priemones, atsidarė vartus ir su viena jų išvažiavo. Kėdainiečiai prašo visuomenės pagalbos.
Kėdainiuose pavogtas „Mitsubishi“ automobilis
Kėdainiuose pavogtas „Mitsubishi“ automobilis / Skaitytojos nuotr.

2006 m. pagamintas pilkos spalvos „Mitsubishi Grandis“ (registraciniai numeriai GJF 710) iš privataus namo kiemo Kėdainių J.Janonio gatvėje pavogtas sausio 12 d. 05.34 val.

Skaitytojos nuotr./Kėdainiuose pavogtas „Mitsubishi“ automobilis
Skaitytojos nuotr./Kėdainiuose pavogtas „Mitsubishi“ automobilis

„Automobilį turėjome trejus su puse metų. Kai vyko vagystė, visi šeimos nariai miegojo. Vyriškis tiesiog užėjo į uždarą kiemą, rado atrakintą automobilį su raktu spynelėje ir kaip niekur nieko atsidaręs vartus išvažiavo. Viskas užfiksuota vaizdo stebėjimo kamera“, – teigė „Mitsubishi“ savininkė.

Iš atsiųsto vaizdo įrašo matoma, kaip vyras, atsidaręs vartelius, užeina į kiemą. Pirmiausiai patikrina jame stovintį BMW automobilį. Šis užrakintas. Vėliau jo akį patraukia tolėliau, ne vaizdo stebėjimo kamerų zonoje, stovintis „Mitsubishi“. Vagis kuriam laikui pradingsta. Po minutės jis ateina atsidaryti kiemo vartų, netrukus su vogtu automobiliu pro juos ir išvažiuoja. Niekur, rodos, neskuba.

VIDEO: Užfiksuota, kaip Kėdainiuose iš kiemo pavagiamas automobilis

Pavogto automobilio savininkės teigimu, iš viso kieme stovėjo penkios transporto priemonės. Vaizdo įraše matomas BMW taip pat priklauso šiai šeimai.

„Manome, kad buvo plėšiami ir kiti automobiliai. Vagis, tikėtina, jau buvo kažką pakeliui apiplėšęs: rankose nešėsi automobilio radio grotuvą. Jei ką nors matėte ar atpažįstate vagį, prašome pranešti. Jei bus žinančių apie pavogtą automobilį, atsilyginsime“, – pažadėjo „Mitsubishi“ savininkė, įvardijusi 4 tūkst. eurų nuostolį.

Skaitytojos nuotr./Kėdainiuose pavogtas „Mitsubishi“ automobilis
Skaitytojos nuotr./Kėdainiuose pavogtas „Mitsubishi“ automobilis

Kauno apskrities policija pranešimo apie šią vagystę sulaukė šeštadienį 7.22 val.

Ką nors žinančius apie pavogtą automobilį ar besidarbavusį vagį, prašoma kreiptis į policiją, paskambinus 112, arba šiuo numeriu 8 670 36634.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius