Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pavojus: Rokiškio daugiabučio pastato konstrukcijose prakiuro dujų vamzdis

Rokiškio ugniagesiai ketvirtadienį viename daugiabutyje vargo ieškodami, iš kur sklinda dujų kvapas. Galiausiai paaiškėjo, kad dujos veržiasi iš prakiurusio vamzdžio pastato konstrukcijose.
„Lietuvos dujų“ atstovai tvirtino, jog dujų kaloringumas gali svyruoti itin nežymiai.
Dujos / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Kaip informuoja Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas, ketvirtadienį apie 18.51 val. Rokiškio gelbėtojai buvo iškviesti į vieną daugiabutį. Ugniagesiams buvo pranešta, kad buto balkone jaučiamas dujų kvapas.

Atvykus gelbėtojams ir atlikus žvalgybą butuose, tiesioginio dujų nuotėkio nerasta.

Įtarta, kad dujos galėjo nutekėti 27-ame bute. Tačiau jo šeimininkų namie nebuvo, dujų avarinė tarnyba irgi dar nebuvo atvykusi. Ugniagesiai iškvietė policiją ir autokopėčias.

Kopėčiomis gelbėtojai pateko į 27-o buto balkoną, atidarė balkono duris ir įėjo į butą, kuriame taip pat jautėsi dujų kvapas. Tačiau tiesioginio dujų nuotėkio ir čia nerasta.

Apie 20.10 val. į įvykio vietą pagaliau atvyk bendrovės „Suskystintos dujos“ Kupiškio skyriaus tarnybos darbuotojai. Jie nustatė, kad dujų nuotėkis gali būti tarp pastato konstrukcijų.

Dujininkai užsuko pagrindinį namo dujų čiaupą, namo komendantas ir gyventojai buvo perspėti, kad nepaliktų atsuktų viryklių čiaupų.

Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius