Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Pažeidėjams nepavyko apgauti muitinės pareigūnų

Savaitgalį Kauno teritorinės muitinės pareigūnai Kybartų kelio poste surašė 5 administracinius teisės pažeidimo protokolus Lenkijos piliečiams, kurie bandė į Lietuvą teritoriją iš Kaliningrado įvežti kontrabandinius rūkalus.
Muitinė
Muitinė / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip informuoja Muitinės departamentas, šeštadienio rytą Kauno teritorinės muitinės patikrinimui sustabdė Lenkijos piliečio F.R. vairuojamą automobilį Mercedes Benz.

Atlikus detalų automobilio patikrinimą, bagažinėje, priekiniuose posparniuose ir po apatine dugno apsauga buvo rasta beveik 300 pakelių įvairių cigarečių su Rusijos Federacijos banderolėmis už 1,2. tūkst. Lt.

Kitas pažeidėjas, taip pat Lenkijos pilietis L.W. pareigūnams įkliuvo tą patį rytą, kai savo automobiliu Audi bandė neteisėtai į Lietuvos teritoriją įvežti 1 tūkst. 220 pakelių cigarečių „Jin Ling“ beveik už 5 tūkst. Lt. Neteisėtas rūkalų krovinys buvo rastas automobilio priekinėse ir galinėse durelėse, priekinių sėdynių atlošuose bei įrengtoje slėptuvėje po automobilio dangčiu.

Pažeidėjams buvo surašyti administraciniai teisės pažeidimo protokolai, o automobiliai, kuriais buvo gabenti kontrabandiniai rūkalai, ir nelegalūs cigarečių kroviniai buvo sulaikyti.

Taip pat Kybartų kelio poste buvo sulaikyti ir keli pažeidėjai, nešantys neleistiną kiekį cigarečių pėsčiųjų taku. Jiems buvo surašyti administraciniai teisės pažeidimo protokolai, o rūkalai konfiskuoti.

Muitinės departamentas primena, kad nuo praėjusių metų gruodžio 1 d. keleiviai, atvykstantys iš trečiųjų šalių į ES ne oro transportu, gali įsivežti ne daugiau kaip 40 vienetų cigarečių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje