-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvęs sugyventinis kaunietę smaugė lygintuvo laidu, vėliau degino jai kojas ir pilvą (papildyta 13.20 val.)

Sumušimų nusėtas kūnas, ant kurio, be kita ko, pilna deginimo žymių – taip atrodė 50-metė kaunietė, kurią greitosios medicinos pagalbos ekipažas pirmadienį pristatė į Kauno medicinos universiteto klinikas.
Apie smurtą šeimose nukentėjusios moterys vis dar vengia kalbėti.
Smurtas / 15min.lt nuotr.

Medikams nukentėjusioji pasakojo, kad ją sužalojo savo bute Neries krantinėje prievarta laikęs pažįstamas vyras. Kaunietė teigė, kad buvo kankinama dvi dienas: nuo birželio 5-osios 15 val. iki birželio 7-osios vakaro. Moteris teigė, kad pažįstamas smurtautojas ją mušė, smaugė lygintuvo laidu, tuo pačiu lygintuvu degino jai kojas bei pilvą.

Pirmadienį moteriai pavyko pabėgti ir grįžti į savo namus Ramygalos gatvėje. Iš jų nukentėjusioji ir atvežta į klinikas.

Dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo ikiteisminį tyrimą pradėję Santakos policijos komisariato (PK) pareigūnai dar nerado moters nurodyto kankintojo. Jo duomenys tikslinami, jis pats – ieškomas.

Papildyta 13.20 val.: Kaip 15min.lt sakė Santakos PK pareigūnai, moters kankintojas - buvęs jos sugyventinis. Pirminiais duomenimis, konfliktas kilo per išgertuves. Anksčiau kartu gyvenę kauniečiai susitiko mieste ir nutarė nueiti išgerti alaus į vyriškio butą Neries krantinės gatvėje. Po kurio laiko apsvaigęs vyriškis ėmė priekaištauti buvusiai savo gyvenimo draugei, kad ji pavogė jo asmens dokumentus. Moteriai neigiant savo kaltę, kaunietis nusprendė pripažinimą išgauti jėga: ėmė ją kankinti.

Portalo Lrytas.lt duomenimis, nukankintą, leisgyvę kaunietę išgelbėjo sekmadienio vakare į butą užsukusi buvusio sugyventinio dukra. Grįžusią į namus sužalotą moterį išvydęs jos sūnus iškvietė medikus.

Antradienį ryte į kankintojo namus atvykę policijos pareigūnai į vidų geranoriškai nebuvo įleisti: buto šeimininkas, sadistiškai nukankinęs savo buvusią sugyventinę, nepanoro atidaryti durų. Pasiduoti pareigūnams jis sutiko tik tuomet, kai jie ne tik žodžiais, bet ir veiksmais nutarė išlaužti duris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius