-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Penktadienį avarijose Lietuvos keliuose žuvo trys žmonės

Penktadienį Lietuvos keliuose įvykusiose avarijose žuvo trys žmonės. Per visą praėjusią savaitę Lietuvoje įvykusiose avarijose žuvo penki žmonės.
Sumaitotas automobilis
Nuo stataus šlaito Nemenčinės pl. nusiritęs automobilis / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Įvartis

15min.lt jau skelbė apie avariją Vilniaus pakraštyje, Nemenčinės pl. ties Antaviliais. Čia apie 16.40 val. automobilis Audi A6, vairuojamas M.R. (gim. 1950 m.), nuvažiavo nuo kelio ir apvirto.

Automobilis Audi nuo kelio nuskriejo prieš tai nulaužęs kelio ženklą. Mašina laužydama medžius nusirito nuo 11 metrų aukščio pylimo. Vairuotojas žuvo.

Penktadienio rytą, apie 5.25 val. Vilniaus r., kelio Vilnius–Švenčionys 17 km, automobilis Saab 95, vairuojamas V.K. (gim. 1986 m.), nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medį.

Per avariją vairuotojas žuvo.

Tą pačią dieną apie 17.30 val. Biržų r., kelio Parovėja–Medeikiai–Nemunėlio Radviliškis 16 km, Bliūdžių kaimo ribose, automobilis Alfa Romeo, vairuojamas A.Š. (gim. 1967 m.), nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į pakelės medžius.

Per avariją vairuotojas žuvo. Sužalotas kartu važiavęs V.V. (gim. 1975 m.), kuris dėl įvairių sužalojimų paguldytas į ligoninę.

Tuo tarpu Lietuvos policijos Eismo priežiūros tarnyba informuoja, kad per visą praėjusią savaitę avarijose žuvo penki žmonės. Dar 63 buvo sužaloti. Tarp sužeistųjų yra 14 nepilnamečių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius