Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio popietės avarijos – kliūtys keliaujantiems iš Vilniaus

Keli eismo įvykiai Vilniuje ir svarbiuose iš sostinės vedančiuose keliuose penktadienį po pietų įklampino vairuotojus spūstyse.
Automobiliai prie policijos komisariato
Policija / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

15min skaitytojas informavo, kad kelyje Vilnius–Kaunas, Vievyje, įvyko avarija, po kurios transporto priemonės užtvėrė dvi eismo juostas. Netrukus paaiškėjo, kad ties kavine viena transporto priemonė („Opel“) rėžėsi į juostas skiriantį atitvarą, o kita buvo palikta atokiau. Tad šios avarijos padariniai srauto judėjimo keliu Vilnius–Kaunas rimčiau nesutrikdė.

Vilniaus apskrities policijoje 15min sužinojo, kad apie avariją Vievyje pareigūnams net nebuvo pranešta. Tačiau patruliai penktadienį popiet buvo išsiųsti į kitus du iškvietimus.

Vilniaus pakraštyje, Savanorių prospekte ties 181-uoju pastatu susidūrę sunkvežimio ir lengvojo automobilio vairuotojai nesutarė dėl kaltės.

Be to, kelyje į Trakus, ties Galvės ir V.A.Graičiūno gatvių sankirta, susidūrė 3 automobiliai. Šis įvykis taip pat apsunkino išvažiavimą iš miesto.

Tapote vieno iš šių įvykių keliuose liudininkais? Pastebėjimus, nuotraukas ar filmuotą medžiagą prašome siųsti 15min@15min.lt.

Bus papildyta

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius