Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 09 /11:04

Penktadienio rytą Vilniuje automobiliai partrenkė du pėsčiuosius

Sostinėje per 17 minučių užfiksuotos di eismo nelaimės, kurių metu Antakalnyje ir Naujamiestyje nukentėjo 70-ties ir 60-ties metų pėstieji.
Vilniaus miesto klinikinė ligoninė
Greitoji pagalba / A.Primost/15min nuotr.

Šiandien 09.43 val. Bendrajame pagalbos centre (BPC) bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Vilniuje, Antakalnio ir Tverečiaus gatvių sankirtoje, automobilis partrenkė moterį.

Nukentėjusi pėsčioji yra apie 70 m. amžiaus.

Informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui, rašoma BPC Vilniaus skyriaus vyresniosios specialistės pranešime.

Be to, penktadienį 10.00 val. bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Vilniuje, Naujamiestyje, J.Tumo-Vaižganto gatvėje ties Kražių stotele automobilis partrenkė vyrą (apie 60 m. amžiaus).

Apie šią eismo nelaimę taip pat informuoti medikai ir pareigūnai.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyryje 15min sužinojo, kad nelaimės prie Baltojo tilto vietoje patruliai atsirado per minutę nuo pranešimo. „Opel“ vairuotojas paaiškino kliudęs vyriškį. Pastarąjį medikai dėl kojos traumos išvežė į ligoninę.

Tuo tarpu avarijos Antakalnyje padariniai, pirminiais duomenimis, rimtesni. Ten automobilio „Volkswagen“ partrenkta senyva moteris krito be sąmonės. Įtariama, kad pėsčioji patyrė ne tik rankos, kojos, bet ir galvos traumą. Nukentėjusioji skubiai išvežta į ligoninę.

Sostinės kelių policijos pareigūnai tęsia abiejų šių eismo nelaimių aplinkybių tyrimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius