Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Alytaus rajono ir Šiaulių keliuose – girtų vairuotojų vajus: aptikta ir apsvaigusių nuo narkotikų

Alytaus apskrityje penktadienio vakarą sulaikyti keli neblaivūs arba narkotikų vartoję vairuotojai. Ne vienas girtas vairuotojas pričiuptas prie vairo ir Šiauliuose, o štai Vilniuje sulaikytas girtas automobilio valdytojas bandė išsisukti kyšiu. Visiems jiems teko išsiblaivyti areštinėje.
Reidas Vilniuje
Reidas/ Asociatyvi nuotr. / Viktorijos Savickos nuotr.

Rugsėjo 27 d. 19.27 val. Druskininkuose sulaikytas 48-erių girtas (2,97 prom.) K.Š., vairavęs automobilį „Opel Astra“. Jis nuvežtas į Alytaus apskrities policijos areštinę, – informuoja Alytaus apskrities policija.

O štai Birštono komisariato pareigūnai kelyje Vilnius–Prienai–Marijampolė šeštadienio naktį sustabdė automobilį „Renault“, kurį be teisės vairuoti ir apsvaigęs nuo alkoholio (2,47 promilės) vairavo 35-erių metų Prienų rajono gyventojas N.B. Jis taip pat sulaikytas ir uždarytas į Alytaus policijos areštinę.

Po vidurnakčio Alytaus rajone patruliai taip pat sustabdė lengvąjį automobilį „Peugeot 406“, kuriame, o tiksliau, durelių daiktadėžėje, rasta, kaip įtariama, narkotinių medžiagų. Taip pat automobilyje aptikta galimai vartojimui paruošto tabako, sumaišyto su galimai augalinės kilmės narkotinėmis medžiagomis.

26-erių vairuotojas V.P. ir du keleiviai – Š.K., gimęs 1994 metais, ir R.S., gimęs 1992 metais, – nugabenti į ligoninę, kur paimti tyrimai dėl narkotikų vartojimo.

Dar vienas neblaivus vairuotojas penktadienio vakarą pričiuptas Šiauliuose, J.Basanavičiaus gatvėje esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje.

Dvidešimtmetis jaunuolis vairavo „Opel Sintra“, kai jo kraujyje – 2,56 prom. alkoholio. Respublikinėje Šiaulių ligoninėje iš vairuotojo paimtas kraujo mėginys. Automobilis nugabentas į automobilių saugojimo aikštelę. Vairuotojas sulaikytas ir uždarytas į Šiaulių apskrities policijos areštinę.

Sulaikyta ir girta (1,8 prom.) prie vairo Šiauliuose sėdusi 31-erių „Mercedes-Benz S320“ vairuotoja. Ligoninėje ji atsisakė duoti kraujo mėginį. Moteris sulaikyta ir uždaryta į areštinę.

Vilniuje rugsėjo 29 d. taip pat sulaikytas vienas neblaivus vairuotojas, kuris iš situacijos bandė išsisukti susitardamas su patruliais. Buivydiškių g. kieme neblaivus V.B., gimęs 1971 metais, įdėjęs pareigūnui į rankas, davė 50 eurų kyšį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius