Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Penktadienio vakaras: motociklas subyrėjo dalimis, apvirto automobilis (nuotraukos, video)

Mažiausiai du žmonės buvo sužaloti vėlų penktadienio vakarą dviejuose avarijose Vilniuje ir Vilniaus rajone. Per šiuos incidentus buvo apgadinti trys automobiliai, vienas motociklas subyrėjo dalimis.
Policija matuoja avarijos vietą
Policija matuoja avarijos vietą / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Visų pirma šiek tiek prieš 22 val. avarija įvyko Vilniaus rajone, siaurame ir vingiuotame kelyje Maišiagala-Karvys. Viename iš kelio vingių savo transporto priemonės nesuvaldė nuo Maišiagalos važiavusio automobilio Ford Scorpio vairuotojas. Jo mašina išskriejo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su motociklininku.

Paskui motociklą Jawa kaip tik tuo metu važiavo taksi automobilis Audi. Taksistas supratęs, kuo gali baigtis pavojinga situacija kelyje, pasuko vairą dešinę, tačiau Ford vis tiek kliudė taksi automobilį, Audi nulaužė kelio ženklą.

 

VIDEO: Per avariją motociklas subyrėjo dalimis

 

O Ford Scorpio pavažiavo dar šiek tiek į priekį ir, pakibęs ant stataus šlaito, sustojo. Mašina prieš sustodama dar pervažiavo vainiką, šalikelėje paliktą avarijoje žuvusiai moteriai atminti.

Po avarijos iš automobilio iššoko keturi žmonės ir paspruko laukais. Paaiškėjo, kad Ford Vilniaus rajono keliais važinėjo be valstybinių numerių.

Per susidūrimą sunkiai sužalotas motociklininkas. Pirminiais duomenimis, tai 21 m. vietos gyventojas. Jis nuvežtas į ligoninę. Tuo tarpu motociklas subyrėjo dalimis.

Taksi vairuotojas nenukentėjo

Policija jau nustatė, kad avariją sukėlęs automobilis priklauso Širvintų rajono gyventojui. Nuo tos vietos, kur įvyko avarija, iki Širvintų rajono ribos yra vos pora kilometrų. Iš Ford Scorpio iššokusi kompanija kaip tik ir spruko į tą pusę.


Žiūrėti didesnį žemėlapio vaizdą

Taksi vairuotojas nenukentėjo. Tačiau per susidūrimą apgadinta jo transporto priemonė. Ji pati nebevažiuoja, Audi teko kelti ant techninės pagalbos automobilio.

Vilniaus rajono policija dėl įvykio pradėjo ikiteisminį tyrimą ir ieško automobiliu Ford važiavusių jaunuolių.

Jei norite peržiūrėti nuotraukų galeriją iš avarijos vietos, spauskite čia.

Mėtėsi degtinės buteliai

Neilgai trukus dar viena avarija, per kurią nukentėjo žmogus, įvyko Vilniaus pakraštyje. Apie 23.15 val. Nemenčinės pl. ir Baldžio g. sankryžoje nuo kelio nuvažiavo ir apvirto automobilis VW Polo.

Po nelaimės 1973 m. gimusį automobilio vairuotoją ištraukė ugniagesiai gelbėtojai. Vyriškis nuvežtas į ligoninę.

 

VIDEO: Per avariją Vilniuje nukentėjo žmogus

 

Policijos pareigūnai neatmeta, kad automobilį netoli avarijos vietos gyvenantis vyriškis galėjo vairuoti būdamas neblaivus. Nelaimės vietoje vienas tuščias degtinės puslitris kartu su kitais daiktais rastas besivoliojantis greta automobilio, dar vienas - automobilio salone.

Tiksliai pasakyti, ar automobilio vairuotojas buvo neblaivus, bus galima tik atlikus jo kraujo tyrimą.

Jei norite peržiūrėti nuotraukų galeriją iš šios avarijos vietos, spauskite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius