Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per avariją Mažeikių rajone užsidegė senas „VW Golf“, yra nukentėjusių (papildyta 18.02 val.)

Bendrasis pagalbos centras praneša apie avariją Mažeikių rajone. Per avariją užsidegė automobilis. Po kiek laiko paaiškėjo, kad avarijoje nukentėjo keli jaunuoliai.
Policija
Policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip informuoja Bendrasis pagalbos centras, sekmadienį, apie 11.10 val., Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Mažeikių rajone Sedos seniūnijoje, kelyje Mažeikiai – Renavas įvyko avarija.

Pasak BPC, per avariją užsiliepsnojo automobilis.

Į įvykio vietą išsiųsti Mažeikių ugniagesiai gelbėtojai, informacija apie įvykį perduota Mažeikių greitosios pagalbos medikams, Mažeikių policijos komisariatui.

Papildyta 18.02 val.: Kaip 15min.lt informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje, avariją patyrė senas automobilis VW Golf.

„Automobilis apsivertė. Musiškiai nuvažiavo ir užgesino. Keli žmonės po įvykio pateko į ligoninę. Įvykio smulkmenas ir aplinkybes aiškinasi policijos pareigūnai“, – sakė ugniagesiai.

Mažeikių rajono policijos komisariate 15min.lt žurnalistą informavo, kad iš pradžių galvota, jog žmonės nenukentėjo. Tačiau vėliau vienas po kito į ligoninę kreipėsi net keturi automobiliu važiavę jaunuoliai.

„Mašina apsivertė ir užsidegė, visi išsilakstė. Po poros valandų į gydytojus kreipėsi vienas, dar po poros – kitas. Taip ir rankiojame duomenis, kas tuo automobiliu važiavo. Kol kas aišku tiek, kad vairuotojas gydomas ligoninėje, kiti po apžiūros paleisti. Tiesa, vienam iš paleistų namo yra diagnozuota lūžių“, – sakė Mažeikių policijoje.

Įtariama, kad automobilio vairuotojas buvo neblaivus. Tikslus jo girtumas paaiškės ištyrus kraują.

Avarija įvyko žvyrkelyje. Neatmetama, kad avarija įvyko viršijus saugų greitį.

Mažeikių policija dar sekmadienį dėl avarijos žada pradėti ikiteisminį tyrimą. Visi automobiliu važiavę jaunuoliai yra vietos gyventojai.

Gal turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos iš avarijos vietos? Pasidalinkite vaizdais su kitais 15min.lt skaitytojais. Nuotraukas ir vaizdo medžiagą siųskite adresu: 15min@15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius