Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per avariją netoli Kalvarijos sunkiai sužalotas devyniolikmetis motociklininkas, Marijampolės apskrities policija informaciją apie įvykį bandė slėpti

Trečiadienį netoli Kalvarijos atsitrenkęs į automobilį sunkiai sužalotas devyniolikmetis motociklininkas. Marijampolės apskrities policijos pareigūnai informaciją apie šį įvykį nuo žurnalistų bandė slėpti.
Avarijos vietoje Trakiškių kaime. Tolumoje galima įžiūrėti policijos mikroautobusą, greta stovi automobilis, į kurį atsitrenkė motociklas. Po smūgio motociklas dar skriejo keliasdešimt metrų
Avarijos vietoje Trakiškių kaime. Tolumoje galima įžiūrėti policijos mikroautobusą, greta stovi automobilis, į kurį atsitrenkė motociklas. Po smūgio motociklas dar skriejo keliasdešimt metrų iki tos vietos, iš kurios fotografuota. / Įvykio liudininko Lino nuotr.

Incidentas Kalvarijos savivaldybėje įvyko trečiadienį po pietų. Įvykio liudininkai redakciją informavo, kad dideliu greičiu važiavęs motociklas rėžėsi į automobilio galą.

„Viskas atrodė siaubingai“, – redakciją informavo liudininkai.

15min.lt žurnalistams pradėjus domėtis įvykio aplinkybėmis paaiškėjo, kad Marijampolės apskrities VPK pareigūnai informaciją linkę nuslėpti. Policijos budėtojai tik išgirdę, kas skambina, iš karto pasakė, kad jokios informacijos jie neteiks. Esą, neturi įgaliojimų kalbėtis su žurnalistais.

Kitų apskričių policijos budėtojai dažniausiai supranta visuomenės interesą gauti tikslią informaciją, po darbo valandų paslapties iš avarijų nedaro ir su žurnalistais bendrauti nebijo.

Nepaisant to, kad Marijampolės pareigūnai informaciją įslaptino, redakcijai pavyko sužinoti, jog avarija įvyko apie 15.40 val. Trakiškių kaime, Gintaro g. Pirminiais duomenimis, čia susidūrė R.U. (gim. 1958 m.) vairuojamas automobilis „Volvo“ ir motociklas „Yamaha“, vairuojamas K.Š. (gim. 1994 m.).

Per avariją sunkiai nukentėjo motociklo vairuotojas. Jis nuvežtas į Marijampolės ligoninę ir paguldytas į reanimaciją.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Papildyta: Po 15min.lt kritikos dėl bandymo slėpti informaciją, ketvirtadienį šį įvykį Marijampolės apskrities VPK įtraukė į žiniasklaidai siunčiamas įvykių suvestines. Jose dar kartą patvirtinta informacija apie avariją, kurią skelbiame aukščiau.

Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius